Followers

Monday, April 8, 2013

♥ APBH - Semua ucap tahniah, Mamy plak tak terucap ♥

Semalam sure ramai yang dok terpacak depan TV nak tengok APBH kan
mamy dok mana?dok dalam bilik tidoq dengan balqis...
Alkisah, sejak dari kahwin, mmg mamy tau daddy langsung tak minat mana2 artis pun
rancangan yang berbentuk hiburan mmg daddy tak minat
baik AF, Raja Lawak, Melodi, Mentor, Bintang Mencari Bintang, Muzik2
sehingga la ke sebarang anugerah like
Anugerah juara lagu, Anugerah Skrin, APBH....
so sejak dah kahwin dgn daddy, mamy pun dah belajar sama jadi jarang tengok
daddy ni lebey suka tengok citer kungfu lawan2,mamy cam biasa la suka tgk CSI
so semalam mmg tak de peluang langsung la nak tengok APBH
sbb daddy tengok citer lain....sib baik mamy mmg jenis tak kisah
tak dapat tengok pun tak pe, tido je la dengan balqis....
kol 9.10pm mama + balqis dah tidoq....


mula2 dulu rasa pelik gak, semua rancangan hiburan daddy tak minat
tapi lama2 dah biasa, kalo nak tau raja lawak satu episod pun we all tak pernah tengok
AF mmg tak pernah bersiaran kat rumah we all, melainkan kat ruamh my mom
biler adeq mamy yang tengok....melodi?jangan harap lah daddy nak tengok
bukan dia suka pun tengok gosip2 artis ni...

dah mmg bukan minat dia, nak wat camne, mamy pasrah je la...
tau pun citer dari kengkawan & update from FB

rupanya ada gak orang yang tak layan bab2 hiburan ni...like Juliana Juelee
leh la geng dgn daddy ye....tak minat langsung
kalo mamy leh lagik la layan kalo ada kesemaptan nak tengok....
semalam kengkonon nak tidoqkan balqis pehtu nak bangun balik tengok APBH
secara online, sekalinya terbabas terus tidoq kol 12.15 tengah malam baru bangun
then daddy cakap "pi je la tido, tak de ape pun leh tengok"....he he he...

p/s ada sape2 yang sama cam daddy tak?

9 comments:

mama lieyna said...

Ada ja org camtu.. :-)..

Naseb baik suami k.ina layan je, dan mlm td anak2 pun sporting, dpt tgk smpai habes.. :-)..anak pun tertido dpn tv..hee

juelee said...

hahahha.. dulu masa sek kat asrama kalau ada anugerah kemain ramai berdodoi turun bilik TV nk tgk.. kite sorang je lepak bilik... Ntah la, mmg dr dulu tak suka.. padahal dok bilik bkn bt apa pun.. tido aje kijenye hikhikhik... skang pun sama, tido jugak.. hahha mmg kaki tido

Nana said...

Sama la..
Amrul pon xlayan
Tp maharaja lawak dia layan
Lain2 mmg dia xtgk
Tp kita xde masalah nak buka tv wlpon dia xtgk sebab dia xkongker tv dia tau kita suka tgk dia biarkan je, dia g la main game ke apa yg patut haha

mama ila said...

hehehe..ila mmg minat sangat ngan lagu2 n artis2 nie..hehehe..tapi husband ila kureng minat...tapi bila ila nak tgk cam abpbh..or juara lagu yg setahun skali nie..dia ok.jer...dia bagi ila tgk..dia pergi buat keje lain..hahaha..kadang2 tu ada lagu yg dia suka..dia tgk kejap...

eima said...

aku pun tak suka melodi... anugerah2 ni ...klu tgk pun gitu2 tanpa perasaaan cam semlm ... tu pun time iklan je ...

raja lawak .. klu tanya ai ... sorg pun tak kenai melainkan yg dh glemer meletop2 ni ..cam johan zizan tu la

fieda said...

suami saya medium..ada gak yg dia boleh tgk dan ada yg dia tak suke tgk..

JaSSNaNi said...

hehe.. tak sama diorang... cam asben kita lak suka benor.. dia yg lebih2 berjaga smlm.. padahal kita yg dah selamat belayar kul 10.30 mlm.. hahahaha

Nafisa81 said...

kalau koi taknak tgk..dia lagi suka..dia leh tgk bola...kalau koi nak tgk...dia akan on off...sana jap..sini jap...tgk score jap...tukar time iklan jap

mamawana said...

Saya minat ABPpH entah apekebendenyer, tapi tak nonton sebab lebih minat tidorr....hihihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.