Followers

Wednesday, April 24, 2013

♥ Ari2 Pun Cerita Pasal Dia.... ♥

Balqis jarang2 sekali ada baju warna Hijau...
rasa ni baju kedua warna hijau, yang banyaknya warna pink semua pun pink...
now dah ajar balqis pakai warna lain...

Kami pi Plaza Alam sentral last week, dah lama tak ke sana rasanya
dekat 2 tahun kot....saje jenjalan bagi anak dara ni happy
dia kan kaki jalan, pagi tu we all pi Pasar Shah Alam dulu....
perh berejam2 kat pasar karat Stadium Shah Alam tu
tapi beli 2 plastik je...panas jangan cakap la....


gaya mesti ada ye...


kasut terompah baru...beli kat pasar malam je RM5 murah giler...lelong2 sib baik ada size


kita minum dulu....






senyum ikhlas saya...ikhlas la sangat2 sampai nampak gigi...
balqis kalo bergambo perasan tak mmg jenis senyum tak nampak gigi....
kali ni mamy soh senyum, sungguh2 dia senyum k....

now dah tak banyak songeh kalo bab mengenakan baju...
dia akur je ape sekalipun baju yang mamynya soh pakai...
dah mamynya jenis suka fesyenkan anak....
duit gaji banyak perabih beli baju bajan anak dara ni...

p/s weekend ni balik kampung daddy....jauh perjalanan.....
now camera 360 baru mcm tak sharp la gambonya...sape tau application camera ape yang cun ek...

9 comments:

syawalsimpsons said...

nampak cantik la baju balqis..macam2 patern

Fizah said...

pandainyaa posing anak dara ni...;)

JaSSNaNi said...

balqis mmg sesuai ngan warna apa2 pun.. sbb kulitnya putih... :) cute je.. :)
pasal camera tu entah ler.. no idea.. :) anyway.. selamat balik kg.. :) semoga perjalanan anda selamat pergi dan balik..

Mimi Azirah said...

comel je balqis pakai baju nih...

aSmiDar said...

Haa..perasan gak camera 360 xshap ....igt hp eda je....huhu

mama ila said...

pandai betul balqis bergaya..suka tengok..comel =)

ADEEYA said...

Jadi anak dara dah Balqis.

MaMa3H said...

Cuba try perfect 365...boleh make over balqis yg comeii tu

mama lieyna said...

Sesekali berkaler ijau menarik nmpak balqis., sesuai je ha,, tmbh2 polkadot :-)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.