Followers

Wednesday, April 3, 2013

♥ Bekalan Untuk Si Dia ♥

Balqis mmg tak berhenti minum susu lagik
kalo leh nak dia minum susu sampai besaq
tapi now dia dah cuba2 nak berhenti plak
habis kena ceramah dengan daddy, sbb daddy tak bagi stop susu


aritu beli 2 ctn susu Dutch Lady perisa strawberry
nape la Enfa tak wat susu kotak camni ek
senang sikit tak payah nak bancuh susu lagik



ari2 bawak sekotak pi school
beli yang tecik je, kalo yang besaq takut tak habis plak...

now minum susu sehari 2 kali je
sekali kat taska then sekali lagik kat rumah....
kalo dulu sehari 5 - 6 kali, now dah besaq makin kurang
jangan sampai stop sudahlah....

p/s anak2 kengkawan masih minum susu lagik tak kalo dah umur 6 tahun cam balqis ni?

6 comments:

JaSSNaNi said...

banyaknye stok...

zarena heeney said...

anak ena 5 thn still minum susu jugak

Jue a.k.a Ibu 2F said...

farisyah masih minum susu setiap pagi sampai sekarang...
wajib segelas susu coklat dutch lady setiap pagi

Chinta Safia said...

salam perkenalan....saya pon bekal kan susu ducth lady untuk anak ke sekolah..mudah dan senang.

hanna said...

Terjumpa lak blog awak masa saya dok carik info ttg susu Dutch lady.. Saya nak beli borong sbb anak2 mmg suka sesangatttttt susu segar ni. Anje tahu ke katne nak beli rege borong? Kalo nak tunggu hypermarkets buat sales mmg le berkurun. Once in a blue moon aje la.. Ok, take care! Hugs and kisses for Balqis. -ijaz-

hanna said...

Terjumpa lak blog awak masa saya dok carik info ttg susu Dutch lady.. Saya nak beli borong sbb anak2 mmg suka sesangatttttt susu segar ni. Anje tahu ke katne nak beli rege borong? Kalo nak tunggu hypermarkets buat sales mmg le berkurun. Once in a blue moon aje la.. Ok, take care! Hugs and kisses for Balqis. -ijaz-

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.