Followers

Monday, April 29, 2013

♥ Bersama Mamy Di Konti ♥

Konti la sangat2, kat Opis sebenarnya....
 Arini balqis ponteng sekolah tak sihat sebab sakit mata...
pagi tadi pi klinik, planning mula2 nak pi opis jap lepas tu nak balik
amil EL, tapi boss bagi permission plak leh bawak balqis pi koje
since mamy ada bilik sendiri, so kalo balqis dok bilik diam2 mmg tak de sape tau balqis ikut mamy pi koje...keje banyak arini banyak yang urgent
tak de sape backup mamy, so kena backup diri sendiri la jawabnya...


ni kat klinik pagi tadi
terpaksa bersunglasses kalo tak gatal tangan nak menggaru je...



sakit2 pun bergaya tu mesti


kat opis mamy, dok atas kerusi, pusing ke belakang
suara mmg tak kuar langsung
layan Ipad sorang2, mmg tak de sape sedar balqis ada dalam bilik mamy


sampai boss mamy sendiri pun tak sedar, lepas minta permission baru boss tau balqis ada dalam bilik....sib baik balqis mmg mau dengar kata, langsung tak kuar kata2 dari mulut
slalukan pot pet pot pet....arini senyap je...dok wat hal sendiri...

ginilah koje makan gaji, anak usung sana sini
tapi sakit mata balqis dah better, tak de merah2 sangat dah, cuma bengkak sikit je...

p/s 1st time bawak anak pi opis time waktu keje ni, kalo time weekend dah banyak kali...

7 comments:

Fizah said...

pakai kamera apa ek? cantik gambauu

btw so kiut laa balqis..fotogenik lagi

mamaRIFQY said...

gud girl balqis ni ! alhamdulillah mata dah ok

Nad MamaZN said...

Gud girl..
Ati2 kang terjangkit kt org lain plak hihihi
Moga cpt sembuh :)

Z ie said...

haahaa dah biasa jugak..

eima said...

aku rasa ssh klu bw fahim pi skool ... byk songel mcm2 tanya letih nk jwb sampai kerja pun miss ... klu boss ade mmg tak mo bw kecuali terpaksa

Mama Zharfan said...

moga balqis cepat sembuh..amiin

adianiez AIDA said...

aida ada gak few times bwk nurin / syuhada ke ofis. tu pun if diorang tak sihat and merengek tak nak gi taska.
tapi, anak-anak aida tu aktif, tak bleh dok diam seminit!!! memang haru aida dibuat nyer if diorang dibawa ke ofis :-)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.