Followers

Thursday, April 11, 2013

♥ Come Join - Smaland Ikea ♥

Arini nak citer pasal Smaland kat IKEA
sape2 pengunjung tegar IKEA sure tau Smaland ni kat mana kan
Smaland ni kat pintu masuk Ikea....dekat dengan tangga & Lift tu...
Balqis baru join last year....padahal mamynya keje dekat je dgn Ikea
tapi tak jugak terbuat2 kad untuk balqis....
FREE je untuk join, tak payah bayar ape2, IKEA yang akan bayar kita bila kita datang IKEA


ok setiap kali berkunjung ke IKEA kengkawan leh scan passport anak2 untuk mendapatkan Sticker + dollar (RM)....1 sticker 1 kunjungan sehari
RM0.50 akan dikreditkan kedalam akaun anak2


contoh ni Passport Smaland balqis....
masa mula2 daftar dia akan bagi kad smaland dulu
lepas 2 minggu kengkawan kena datang balik bawak anak untuk snap2 pic
lepas tu IKEA akan print pic tu, tampal kat passport tu....
lepas 2 minggu baru leh dapat passport k...


ni mamay tebus dollar balqis aritu amik lanyard satu untuk passport balqis
RM0.50 je satu, murah je kan....
jom baca terma & syarat Smaland 




How to Join?
maklumat lanjut leh baca kat sini


kalo kengkawan yang dah join
leh check dollar melalui website....
masukkan no passport (ada kat passport tu)
masukkan password (ikut tarikh lahir)


ni contoh balqis punyer....


ni account balance balqis...RM4.00.....ciput baru....
selain dari tu...leh print out untuk voucher makan k...


dapat Free Soft Drink @ Mineral Water
then untuk makanan dapat less jugak...
camne cara nak print kupon makanan?
leh amik nugget, spaghetti @ meat ball 5 pieces...


pi kat mesin Smaland kat Ikea tu
scan passport, then klik untuk Hidangan Makanan & minuman


point dollar tu leh ditukar dengan aksesori kat Smaland....


ni antara barang2 smaland yang leh ditebus dengan dollar tu k..


camne nak redeem?
sama je, pi kat kiosk Smaland, then klik redeem dollar
masukkan amaun yang nak diredeem then akan kuar voucher berkenaan....

kalo dah ada passport tu, tiap kali datang IKEA
jangan lupa scan passport tu untuk dapatkan sticker smaland
then tampal kat passport k...

ok tu je nak share dengan kengkawan...sila la join k
selain dari tu leh bagi anak2 main kat play land IKEA tu k
kanak2 umur 4 tahun tinggi mesti melebihi dari 90cm tapi lupa plak sampai tinggi berapa cm utk masuk dalam playland tu

cara nak masuk
1. Isi borang details mengenai anak anda
2. sila beratur ikut Que 
3. Pihak IKEA akan berikan bakul untuk anak anda masukkan kasut
4. Sila isi no bakul dalam borang berkenaan
5. Pengesahan IC parent before enter
6. tandatangan pada borang & pihak IKEA akan cop nombor ditangan parent & anak mengikut no bakul
7. Limit 1 jam untuk berada di playland
8. Sila amik anak anda dipintu keluar kat blah dalam IKEA
9. Kemukakan IC untuk pengesahan...
10. Sign untuk menegsahkan anda dah amik anak...

tu je...balqis kalo setiap kali pi IKEA mesti nak pi Playland ni....
tapi mmg selamat main kat sini k
biarkan anak2 main kat dalam tu, sambil kita leh pi shopping dalam IKEA
sbb mg selamat, sbb bila nak amik anak, diorang akan minta IC untuk pengesahan
kalo yang daftar adalah IBU so yang amik anak tu mestilah si IBU jugak, tak leh ayah yang pick up

4 comments:

syawalsimpsons said...

bestnyer dapat join ye balqis

Eliss Mie said...

ikea pun lama dah tak sampai..huhuhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

bagus jgk ada benefitnya, tp tula eija ni jarang sgt nak ke Ikea tu, pergi betul2 if ada barang nak beli.

Zura@Iwan said...

sonoknya ada gak benefitnya ...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.