Followers

Tuesday, April 23, 2013

♥ Come Join “Stride Rite Colours” Facebook Photo Contest ♥

Mari2 sape nak join contest Stride Rite


untuk join sila klik2 link bawah ni

untuk T&C sila klik link bawah ni

contest ni nak kena VOTE, haq tu yang lemah kalo bab2 vote ni, dari awal mmg dah kalah la jawabnya, sbb mamy mmg tak pandai nak pancing undi...wat sekadar yang termampu je la
tak tau lagik nak join ke tak...
tapi nak ajak kengkawan semua join k....
mana tau ada rezeki anak kengkawan menang leh dapat sepasang kasut stride rite...

dalam kenangan....time balqis top10 contest Stride Rite b4 this...tapi tak de rezeki nak menang Grand Prize, yang menang Diya baju purple tu....Diya mmg so cute....from contest mamy & mamy diya jadi kawan sbb anak sama2 minat modeling....sharing pengalaman each other...



Good Luck.....

6 comments:

Nad MamaZN said...

Vote yg lemah tu

mamaRIFQY said...

bab2 vote tuh yang lomah edenn !heheehe....kalo rajin kite join utk suke2

eima said...

vote ...hmmm takjd la .. fb pun jrg seklai on ngan komen...hmmmm
join la nje kompom ai like balqis

Nafisa81 said...

hehe..rakan2 kat fb pun ade beberapa kerat je..camne nak collect undi??

Salina@IbuAqil said...

Comeinya semua.. ;)

Eliss Mie said...

kita mesti vote balqis :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.