Followers

Monday, April 15, 2013

♥ Intro - Balqis Montage Shooting @ Astro ♥

Arini mamy EL sbb kepenatan yang teramat sangat...
we all sampai kat Astro @ Bukit Jalil kol 7.30pg
balqis awal2 pagi dah kena bangun cam nak pi sekolah
sbb nak sampai awal kan...Astro yang we all pegi ni dalam TPM Bukit Jalil

sampai je amik pas visitor & terus tunggu kat bahagian lobby
time we all tengah tunggu, ada ramai artis yang join Master Chef Celebrity 2 nak balik time tu
antara yag we all nampak, Shani, Cheq Ta, and beberapa artis lain lagik...
perh tengok Cheq Ta in real, kurung & muka cam barbie doll...

then dalam kol 8lebey camtu, we all di bawa ke cafe dulu untuk sarapan pagi....
kuar awal pagi tak sempat nak sarapan.....


ni bilik untuk we all letak barang....



balqis time breakfast kat cafe






sambung lagik lepas ni time untuk make up...
ada 6 orang kanak2 semuanya...
tapi balqis yang paling kecik k...
semua orang ingat balqis 4 tahun....padahal dah 6 tahun....

3 boys & 3 girls.....

6 comments:

Nafisa81 said...

mama balqis pun kicik molek kot..

juelee said...

hehe balqish mmg pandai posing... kemain ceria lagi muka balqis time makan tu ye

mummy_ayu said...

Wah ..best nya....

syawalsimpsons said...

wah glamer la balqis la pasni

JaSSNaNi said...

suka tengok balqis ni.. comel sangat..
tak sabar nak tunggu cerita selanjutnya pasal shooting astro ni..

Mama Zharfan said...

balqis cute :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.