Followers

Tuesday, April 16, 2013

♥ Make Up Time - Balqis Montage Shooting @ Astro ♥

Make up time....sape yang tak suka make up kan
tapi balqis ni mmg kontra bebeno dgn mamynya
mamay mmg tak make up langsung & mmg tak de alat2 make up pun kat rumah
tapi balqis mmg suka make up
bila diorang cakap je kena make up, balqis happy betul k dapat touch up mukanya...


tenagh tunggu turn untuk make up....
mula2n ingatkan balqis takut nak pi makeup
tapi rupanya ok je selamba ikut staff2 astro pi make up, mamy & daddy balqis suruh tunggu kat bilik je...


vala vala...siap tutup2 mata lagik...suka bebenar dia...


lepas sorang2 touch up balqis
tapi touch up light2 je sbb bebudak kan dah mmg natural....
dan hasilnya....

^

















^
























^




































^



































^


tada....lepas makeup & tukar baju...
pakai baju simple je ala2 rock star gitu....
apa la fesyen balqis ni kalo pose sure kaki nak bengkok2 kan gitu...


nak main Ipad dulu b4 start shooting...
kalo nak tau, balqis mmg tak kenal mana2 artis pun
cuba la tanya...Aznil pun dia tak kenal, Jozan pun dia tak kenal
erra fazira ke, leh katakan semua artis tak kenal la
sbb balqis kurang diberi pendedahan dengan TV...
rancangan TV pun dia kurang tau selain kartun je k....

p/s syukur atas rezeki & peluang yang diberikan....mamy citer kat blog bukan nak riak2 atau nak bangga2 tapi nak tumpang citer pengalaman & jadikan kenangan untuk balqis pada masa akan datang....

26 comments:

cik ara said...

kita kagum dgn balqis .. hopefully dia menjadi anak yang baik .. balqia cantik dan dia ada bakat ..

juelee said...

comelnye balqish.... hikhik bagus la sbb tak takot langsung, kecik2 dah join event gini nnt confident level tggi...

ala kak, bagus je tak kenal artis ni seme..

MrS. F!zA said...

Wah ala rockstar fesyen balqis.. Rezeki balqis..

syawalsimpsons said...

x pe...sue suke baca

Chekgu Azrine said...

wow..lawanya ank dara u..kasut tu yg xtahan tu..ecehhh

mamaRIFQY said...

wahh kecik2 dah jadi retis balqis ni..santekk..ala2 rock star gituu

atty's said...

cantiknya balqis..dah mcm superstar korea..kasut kan main lagi :)

JaSSNaNi said...

canteknye balqis lepas kena touch up lagi lawa... :) mmg dressing mantop betul la.. tu la kalau gigirl ni, mmg banyak accessories leh letak sana sini.. :)

Eliss Mie said...

alahai comelnya :p nuha kenal jugak zizan dan siti nurhaliza sebab tengok raja lawak :p

mummy_ayu said...

Wah...best besy...mesti balqis pub excited

~aYu~ said...

untungnya dia... moga balqis berjaya dalam apa diceburinya..

Adlin Mohamad said...

baju pohak astro sediakan ke anje?.. hehehe gud girl balqish unty tumpang gumbira baheve sungguh kamu

Suliana said...

comellah balqis. kena tgk ni :-)

eima said...

kecik2 lagi dah glemer hebat tu ....

Mama Damia said...

wah bagusnya balqis..ni utk rancangn ape anje

Mama Zharfan said...

siyes she's cute--boleh jd famous mcm mia sara ni!!

Salina@IbuAqil said...

Alololo comelnya anak dara sorang ni..
Cantik sgt2..
Moga balqish membesar jadi anak yg membanggakan..
Aminnnn!! ;)

MRS. K said...

gud la balqis!

Nana said...

nak otograp :-)

lovely said...

GOOD LUCK Balqis..

lovely said...

GOOD LUCK Balqis..

Chinta Safia said...

sangat cute balqis ni..

Nafisa81 said...

comelnya...bila tgk budak2 pompuan rambut tocang dua rasa nak sangat2 anak pompuan...

mama lieyna said...

G.luck ye balqis... kecik2 blajar jd berani tuk bdepan dgn org..baguih2x.. tp biar kecik je la jd retis ye balqis :-)

Zura@Iwan said...

comey le....

balqis pandai posing...tk per dh itu bakat dia kan....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah cantik n bergaya betul balqis ni :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.