Followers

Wednesday, April 10, 2013

♥ S.H.E From New Born - 5 Year 7 month ♥

Terasa sungguh cepat masa berlalu
diam tak diam bulan October tahun ni balqis dah 6 tahun....


ramai yang kata balqis masa kecik nampak chubby
tapi sebenarnya tak pun...
berat 11kg statik je dari umur 1 tahun sampai 4 tahun lebey....
masa tecik nampak mata bolat
dah besaq2 mata jadi sepet ikut daddy...


now dah besaq cantik cam anak dara dah kan....puji anak sendiri k...
berat pun dah naik 2kg now 13 kg...
tapi kalo pi mana2 mmg semua orang ingat balqis umur 4 tahun
pernah before this pegi smaland time nak register kena isi borang
bila mamy tulis umur balqis 6 years, staff ikea tu tak caya
dia kata "bukan 4 years ke?"....ha ha ha...badan tecik molek k...

p/s ari2 pun citer pasal anak....untuk tatapan anak jugak...bila dah besaq nanti
ni la diari hidup mamy k....untuk kenangan balqis...

7 comments:

Mooniqueen said...

macam anak cina la... geram tengok ;)

syawalsimpsons said...

balqis pon mmg cumill...

Adlin Mohamad said...

Mmg cumel pun ...kita ntah mana pic kyra masa bbby simpan dlm drive x tau benda tu campak kat mana huhuhu

Nafisa81 said...

pandai bergaya

JaSSNaNi said...

mesti la.. hidup kita di ceriakan oleh anak.. nak citer pasal ape lagi kan kalau tak anak.. :) cumillll sangat balqis..

Zana Nordin said...

betul ler...masa aqish kecik2..nampak bam2..bulat ngan mata besar dia..

tp makin besar nie..
dari comel menganjak ke cantik..
alhamdulillah..

Aqish sebaya ngan Batrice..cuma bezanya Batrice baby awal tahun (january) aqish plak baby akhir tahun (oktober)...

wah..13kg...ringan jerr..
Batrice dah 23kg udah....bila time dia malas nak berjalan tu....tak larat nak mendukung..

takpe lah...berat ke ringan ke yang penting anak2 sihat dan cergas..itu yang penting...

Atia Adina said...

pandai sungguh anak dara ni bergaya ... gambar cam model

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.