Followers

Thursday, April 18, 2013

♥ Tak Suka Jangan Baca - Senang Habis Cerita ♥

Mamy tak de niat nak halau sape2 untuk baca blog mamy ni...
tapi kalo lah rasanya tak suka baca setiap entry mamy
atau rasa nyampah dengan citer2 yang mamy tulis
lebey baik jangan baca, kalo baca timbul rasa menyampah dalam hati kan dh dpt dosa
kalo nak Unfollow pun tak pe, mamy tak kisah
bukan nak berlagak, tapi susah nak puaskan hati semua orang...
nak tulis sesuatu dengan memikirkan "eh nanti orang suka tak, nanti jadi isu tak"...

saya tak paksa untuk baca
saya tak paksa untuk follow
saya tak paksa untuk komen....
saya tak pernah komen bukan2 kat blog orang lain

tapi saya masih bersabar, tak nak reveal sape orangnya, sbb tak nak jadi gaduh besar...

Mamy takat tulis untuk berkongsi pengalaman & untuk kenangan kami sekuarga...
mamy tak kaco sape2 pun k...
daddy soh privatekan blog, biar jadi "Blog Syok sendiri, sendiri tulis sendiri baca balik".....
itu tak kena ini tak kena, jangan ada kena mengena dengan saya la kalo semua pun tak kena...
bak kata one of blogger, setiap orang ada kehidupan masing2, kena la respect....
Peace......




gambar selingan....

p/s maaf ye kalo nyampah tengok gambo balqis ni, mmg mamynya suka upload gambo anaknya...dah tu je gambo penyeri hidup....malas nak sambung citer pasal Shooting PopStar tu...biar la jadi kenangan kami je...

26 comments:

Adlin Mohamad said...

la yg tu pun jadi isu adehhh susah betul la ..

Nafisa81 said...

la...kenapa pulak ni? best apa behind the scene ni...kalau bukan baca blog2 ni...manalah nak tahu proses buat rancangan kanak2 ni...susah ke senang ke..

Chekgu Azrine said...

opss..ada jgk org gini ek..

syawalsimpsons said...

la nape la macam tu...sue ok je baca..suek tgk balqis yg cumill tu...at least sue yg x da anak pompuan, tgk balqis, boleh berangan2 sikit...pedulik dengan apa org nak kata kat kiter anje...janji kiter tak kaco dorang...yg buat dosa tu dorang..bukan kiter...kiter sekadar kongsi rasa suka duka kiter je....ala update citer pasai shooting balqis tu..nak gak baca..plzzzzz

Fieda said...

mulut manusia takkan bhnti mengata....anje abaikan aje dorag yg tak puas hati tu...rmai lg yg suka bca blog anje t'masuk sy hehe...

MrS. F!zA said...

tulah..mmg susah nk puaskan hati semua org.wp indah dimata kita bg org lum tntu kan.tp kalo dia dh tksuka blog anje nape baca ye dop?dia jeles tu kot anje..hehe

Puteri Satu said...

Itulah asam garam ber`blog'... jgn give up k... akak dah hampir hampir 8 tahun berblog.... semua akak dah rasa... memang kita akan rasa down bila ada seseorang yng tak suka.. and kutuk apa yang kita postkan... tapi.. try think positif... bila kita mengalah.. sebenarnya lagi orang yg tak suka tu happy... so... jadi diri sendiri.. jgn cuba jadi ornag lain kerana orang lain... keep it up k... akak suka je tengok Baqis bergambar... shomel n cute sangat...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Memang ramai manusia cam tu ... Tak leh tgk org lain senang@gembira ... Sabar yer Mamy ...

::NureeN:: said...

anje, abaikan jerr org tue..
ni blog kita, suka hati kita la kan...
x kaco poket dia pon.. yg dok denki khianat x tentu pasal tuh..
alllaaaaa anje, crita la pasal shooting tue...

Nad MamaZN said...

Mungkin niat dia baik
Tp caranya tak kena dgn kita
Kita xleh terima cara camtu

Takmo la susah susah hati camni
Lagi kita pk pasal depa lagi kita sakit hati
Jadik diri sendri.. Buat apa anje nak buat
Takyah ikut ikut org
Takyah pk pasal org lain
Mmg payah nak sedapkan ati sume org

Sabar byk2 k

AyuArjuna BiGoshh said...

sabar ya anje...
ragam2 manusia mmg macam2..

Zura@Iwan said...

sabar dear...

same like me..kdg2 tpk gak, ada org tk suka ke bc blog me..meluat ke..huhu....

tp think positif k..mmg kita tk dpt nk puaskan hati semua org...jdkn ia sbgi pgajaran k...

Eliss Mie said...

kalau nak private blog still boleh baca lagi blog ni, janji anje kena invite lah kita utk bace :) peace ! alaa.. nak tengok gambor balqis kat pop star tu..

Mama Zharfan said...

we can't please everyone
biasanya org dengki dgn kita kalau dia rasa dia kurang dari kita..or dia rasa kita ada apa yg diaorg tak ada..emm mcm2 ragam manusia

JaSSNaNi said...

alahai... mana leh tak sambung mamy... biar dia lah.. apesal dia sakit hati sangat tengok org lain berjaya.. sbb dia tak dapat camtu.. cuba kalau dia yg dapat... aduhhhhh.. org mcm tu mmg tak sedor diri mamy... pleseeeee pleeeseeee sambung citer tu.. kita dah follow sejak awal.. sure nak tau gak... :( with sad face ni..

Sidratul Muntaha said...

sabo jelah anje
org ni mcm2 pelik2 belake

Gieyana said...

Pasni anje buh gmbaq anje lak..abaikn org psl x worth rsnya..sy dulu pon ada gk rs cmni but sy ignore ja psl kdg2 bgus gk org kritik..at least kita leh tahu kelemagan kita..just my comment sense k n no heart feeling..:)

Aju Mohit said...

alahai jgnlah mcm tu anje, suke dtg sini baca citer balqis, silent reader you, pastu sapa yg tak puas hati tu jgnlah nyibuk kat sini

Bardboo said...

salam..

sabar kak..inilah realiti hidup..

ada je orang yang tak puas hati..

tapi kita teruskan je apa yang kita minat nak buat, ok?

p/s: Saya ada buat segmen 'Aku Seorang Surirumah'. Segmen tamat pada 30 April 2013, dan hadiahnya adalah Mivva Beauty Box. Jom la join sekali ye.
Bacaan lanjut di sini: http://bardboo.com/segmen-aku-seorang-surirumah/jom-join-segmen-aku-seorang-surirumah

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

yup betul tu bkn senang nak puaskan hati semua orang, bykkan bersabar ye anje..

eija pun menulis blog sekadar coretan utk simpanan dan kenangan diri sendiri je, kalau ada kawan2 yg suka baca alhamdullillah n terima kasih, kalau x suka betul tu jgn la baca kan..

Cute Mum said...

hihi.. betul tue.. mulut orang susah nak tutup.. kalau kita ditempat yang betul pasti lama-lama cerita tue senyaplah..
uyun pon pernah gak kena hentam pasal jadi ibu susuan tue.. skrg alhamdulillah cerita tue pon dah senyap.. mungkin baru diorang paham kot..

εïзmummyHazaεïз said...

mmmm xboleh nak comment... kang kata org tu dengki, tambah dosa pulak.. hehehe blog me penuh gambo anak2 jugak... bukan setakat anak, gambo mak dia pon selalu taruh.. sabarla dear

Orked said...

pedulikan je org kate anje...

yg penting balqis tetap kiut..

Mummy said...

Ala mamy diorang jeles tuh...abaikan ajer...bila mamy macam ni lagi lar diorang suka...memang itupun yg diorang nak...teruskan ajer penulisan..kalo ada komen2 negatif tuh abaikan ajer...

Ezna said...

ehmmm...memang kita tak leh puaskan hati semua org....

fieda said...

ni pun pelik gak tak suka yg gi baca watpe kan..pangkah jer kalau nyampah...isshh..tak suke la org2 gini kan anje..pedulikanlah mereka2 tu.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.