Followers

Monday, April 15, 2013

♥ Weekend ke The Ikea & Terjumpa Blogger ♥

Balqis dok sibuk nak pi Smaland Ikea, so terpaksalah bawak pegi jugak....


tengah Que untuk masuk smaland....sib baik sempat dapat bakul no 30....bakul terakhir...


Smurfs 2, bakal dipawagam....


ada perlbagai promo untuk filem2 yang akan ditayangkan....


time we all kat Smaland terjumpa Eily Mam Dhiya yang cute ni....datang dari jauh tu nak pi Ikea Eily kata...


balqis nak pose plak.....


bila kita nak sampai ke Paris ye.....




adeh....spoil betul leh palk mamy tak perasan stoking balqis tak sama tinggi...








ada kete LOTUS kat GF tu k
ada satu filem pakai kete tu



filem Host rasanya....



terpaku tengok Eiffel Tower....


last pic....so semalam balqis sonot la dapat pi playground sambil mamy cuci2 mata....

weekend rasanya masa tu kejap je...tak dapat nak luangkan masa lebey dgn anak...

p/s this week balqis ada casting plak untuk wat portfolio for modeling....hope semuanya berjalan lancar....

5 comments:

Nad MamaZN said...

Mana gmbr eily?

lovely said...

comel la balqis ni.

atty's said...

comeynya balqis..bergaya..

JaSSNaNi said...

pandai balqis berposink...
mmg elok sangat dgn wajahnya yg comel..

Mama Damia said...

Klu tk blh jupe smlm...hehe stokin anje senget tkpe anggap style zaman skrg..hihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.