Followers

Tuesday, May 7, 2013

♥ Alhamdulillah Hajat Tercapai ♥


Before this pernah cakap2 kat Daddy teringin nak bermalam disini
Alhamdulillah akhirnya ada rezeki kami sekuarga untuk menginap disini
terima kasih buat Suami Chenta Hati kerana sudi menaja penginapan 2 hari satu malam disini

esok kami akan berangkat kesana....


we all cuti2 dok kat batang pokok nya je tu pun dah dekat RM500 semalam...
nak dok kat dahan tak mampu, 


Alhamdulillah jugak la ada rezeki dapat merasa...

p/s dah lama rasanya tak berholiday, bz sekarang ni, nak nengok website promo sana sini pun tak nyempat....

10 comments:

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki dapat duduk sana kan

JaSSNaNi said...

wow.. selamat bercuti...

mama tisya said...

best la bilik premier katilnye ada tiang..ala2 honeymoon gtu..kita dlu traveller villa je

eima said...

syoknye dpt pi berjalan .... tido hotel mahai plak tu ...


klu aku dok sini mmg tak mo keluar bilik lah .. rasa rugi ....hihi

CIK NANA said...

Salam. :)
Nana pon lama tengoook, last2 berjaya pegi last year on our honeymoon. Boleh baca review kalau nak :

http://warkahbuatbulan.blogspot.com/2012/05/review-golden-palm-tree-iconic-resort.html

Enjoy yr stay there. :)

Nad MamaZN said...

Selamat bercuti!

adianiez AIDA said...

menarik nyer!
tak sabo nak tunggu entry pasal ni...

Nana said...

Epi oliday
Sini lawa tp laut je xlawa hehee

Lily@MamaZaraZareef said...

kite pon teringin gak rasa nak stay cni..tp lom tercapai lagi..hehe..suka bilik gotel yg katil spesis gitu..ala2 romantic kan..kat area cni impiana cheratinglah klu nk romantikus sket..ekekekeke

Zura@Iwan said...

bestnya...alhamdulillah dpt gak merasa mginap kt sini kan..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.