Followers

Tuesday, May 14, 2013

♥ Isu Power Bank ♥


Sape ada beli Power bank 
mamy ada baca satu isu pasal power bank
katanya banyak penipuan pasal Power bank ni...
ada yang kata tulis kat Power Bank 30000 MAH, tapi yang sebenarnya dalam tu cuma ada 5600 MAH
dan ada plak isu yang lagik dasyat, ada yang beli from China
then bila bukak casing power bank tu, dalamnya ada pasir....baca link kat bawah ni k...

mamy dah pernah beli power bank b4 this, ok je tapi kali ni nak beli lagik satu
thru online, tapi bila baca macam2 isu, jadi tak berani plak nak beli
daddy soh terus beli kat IT Outlet je....

ada sape2 pernah ada pengalaman jadi kes camni tak?mohon share kalo ada....

11 comments:

amiey lee said...

Aritu beli alhamdulillah...eh case tu cantikkk la...

mummy_ayu said...

tak pernah beli lagi..baru2 nak survey2 nak try beli..

Nad MamaZN said...

Alemak
Baru igt nak beli kt groupon
Risau la plak kalu ada kes camni

Nana said...

tulamkdg xle cya sgt bli online ni kan
tp xseme tipu
mayb ada stengah yg tipu yg lain tkena sama
kita bli kirim kt boz dia bli kt indon
masa tu menda ni xfemes lg ramai tak pakai lg
bile ckp power bnk seme xtau apa menda
tp skang dh bsepah org jual

Nafisa81 said...

sampai sekarang tak tahu fungsi sebenar power bank

syawalsimpsons said...

takut pulok..so far sue ok lagi

mama_umar_maryam said...

yup, blm beli lg,tgh survey2 gak

Suliana said...

Xde lagi power bank. Blm memerlukan :-)

Zura@Iwan said...

bahya gak ni..tk pernah lg beli power bankt...ingt nk beli gak..

kena cari yg betui2 ori la..

adianiez AIDA said...

aida pun berniat nak beli...
tgh survey.
pun mcm nak beli online.
da baca ni, beli offline la :-)

shark said...

ada..
tapi ok lak power bank ai :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.