Followers

Tuesday, May 28, 2013

♥ MC For Today ♥

kali pertama MC untuk tahun ni....haiya tak leh nak kalahkan rekod daddy
daddy keje 8 tahun hanya MC 3 hari je....
Arini saya MC sebab Migraine.....start dari petang semalam lepas habis keje...
dia punyer nyut2 jangan cakap la, sampai dah tak leh nak pikir
saya mmg menghidap migraine sejak sekolah lagik until now
tapi dah lama tak kena rasanya, arini kena sbb stress yang melampau...

sbb dah dekat seminggu lebey keje banyak kat opis
ngadap komputer melebihi dari waktunya.....keje sampai malam, tu yang senang kena migraine
sy mmg tak leh terlalu stress sangat2 then tak leh berada ditempat yang terlalu panas
that why time lunch, kalo cuaca terlalu panas terik, sy mmg tak kuar dari opis
sy mmg tak minum caffeine like nescafe, kopi & yg sewaktu dgnnya...

 kalo minum je kafein ni mmg terus tangkap kat kepala la sakitnya....
ada sape2 yang menghidap Migraine jugak?
sy tak bergantung sangat kat ubat, ada sape2 nak share petua?

2 comments:

Kakizan Omar said...

Dah dapat rasa kesakitan tu.. memang perlukan rehat.. Selamat Berehat yer.. :D

syawalsimpsons said...

cepat sihat ye anje..sue dapat mc gayoo tak percaya je...kikiki..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.