Followers

Thursday, May 30, 2013

♥ Mengimbas Kenangan Satu Ketika Dahulu ♥

Mengimbas kenangan masa lampau....
semalam kawan saya tagging gambo kamu masa sekolah dulu....


saya pun ada simpan gambo ni, time ni masa kami Darjah Satu....
comey2 je semuanya time ni....
cer teka cer teka saya yang mana satu....
dalam 90% saya masih kenal lagik kawan2 & igt lagi nama2 mereka


sempat la kami kawan2 satu sekolah semalam dok komen pasal gambo ni...
mmg kenangan mengusik jiwa betul....
now semua dah berusia 29tahun....dah 22 tahun masa berlalu....
masih terpahat dalam memory, sape budak yang paling nakal skali dalam kelas yg slalu kena denda dengan cikgu....

ramai yang dah berkahwin + ada anak, tapi ada gak yg masih single....
kalo wat reunion ni mesti best kan...

kengkawan ada gambo masa sekolah dulu?... 

7 comments:

Adlin Mohamad said...

satu album simpan gambo sekolah ilang ntah ke mana huhuhuhu ...

syawalsimpsons said...

entah mana pegi gambo dedolu...

adianiez AIDA said...

ada. frens aida tag kat fesbuk gambar time darjah 1 hingga darjah 6. then kat secondary school. tak terlupa frens tag gambo kat uia... ha ha gambo sivik!!!

eima said...

gambo t.4 adela... tu pun ade budak tag ...huhu

Fai CeritaCinta said...

kenangan zaman sekolah dulu memang manis..! :-)

Lady Ija said...

Ada jugak simpan gambar dedolu. Rasa cepat masa berlalu.... now anak2 dah sekolah...

Eliss Mie said...

eliss ada jgk gmbr time sekolah. balik2 korek2 upload kat fb :p mesti nostalgia..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.