Followers

Monday, May 20, 2013

♥ My Special Card For Teachers - Genius Aulad ♥


Ari ni ada Teacher's Day Celebration kat School Balqis
Genius Aulad Subang Bestari
then ada "Teacher's Day Card Competition"...
last week dah dapat memo untuk competition tu...
gigih la mamy mencari bahan2 untuk wat card....
tak sempat nak print ape2 yang patut kat opis aritu sbb kebizian yang melanda...



anak dara yang xcited nak wat card...
mari kita mulakan...


ok dah siap untuk bahagian depan kad...


ni masa lom deco2 lagik...
kad ni sebesar A3....kira Giant Card la...


after deco2 bahagian dalamnya
dengan sedikit Poem untuk Teacher's
abaikan sticker Dibo yang byk kat kad tu k,
balqis sibuk nak lekat sticker Dibo dia..


punyer cantik anak dara ni menulis...
ni tulisan orang malas nak tulis, sbb dia dok sibuk nak gunting huruf + lekat sticker...






gigih mamy wat dengan balqis k...Akhirnya siap gak...
balqis happy betul la bila mamy watkan card tu...
sampul pun sebesar A3 jugak....
comot tol hasilnya...jadi la wat kenangan teacher's balqis
this year kan balqis last kat Genius Aulad...

ok then mamy sempat gak beli hadiah untuk teacher balqis...

ada 2 hadiah....



ni Butterfly BokMark & Love BookMark


then cawan "Happy Teacher's Day"....

hope teacher balqis suka dgn hadiah tak seberapa tapi ikhlas dari kami...
terima kasih atas segala tunjuk ajar selama ini
jasamu akan dikenang sampai bila2....
semoga menjadi guru yang terbaik mendidik anak bangsa....

12 comments:

Adlin Mohamad said...

mmg gigih ni rajin 2 banak buat eyh hehehe

Nad MamaZN said...

Moga balqis menang

Chekgu Azrine said...

Untung cikgu balqis..

MRS. K said...

wah.. gud job dua beranak nih

Masya said...

BALQIS PUN 2 TAHUN KAT AULAD NI KAN... BERTUAH CIKGU² DIA...

adianiez AIDA said...

mama balqis yg sgt rajin!!!
tahniah ...

Iela Fazielah said...

cantiknyer hasil kerja tgn uolls...n untung cikgu balqis

eima said...

rajin .. hebat ...

S terbalik tu fahim pun slalu buat mistake yg sama

Ena said...

amboi..

rajin betul anak beranak ni..
good luck yeh!

atty's said...

kreatif sangat..mesti cikgu happy dpt hadiah dr balqis

Sweetmama said...

wah cantik sungguh hasil kerja tgn mamy n balqis..

Zura@Iwan said...

bsrnya card qis...kreatif mama dia..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.