Followers

Monday, May 27, 2013

♥ Padini 3 Days Special ♥

Penat rasanya nak keje, 3 hari cuti kejenya pi jenjalan je
tak lekat langsung kat rumah, dah malam baru balik...
rasa lenguh kaki dok jalan sana sini...

Ari jumaat lepas saya terima sms dari Padini Concept Store
ada 3 days Special katanya
lepas je dapat sms, terus plan nak ke Padini pada keesokan harinya....
mula2 plan nak pi Padini kat Opis saya kat Ikano tu
tapi last2 kami ke Aeon BUkit Tinggi
1st time sampai...boley tahan besaq gak butik Padini Nya
bersebelahan dengan Brand Outlet, kalo kengkawan perasan BO mesti sebelah Padini kan
sbb BO & Padini satu company under Padini Holding...

so kami terjah ke Aeon Bukit tinggi....
berejam2 jgk la dok dalam butik Padini tu
plan nak cari baju T-Shirt untuk Damia je....
dah banyak baju T-Shirt dia yang tak leh pakai...



ni la hasil rembatannya...
semua pun RM9 sehelai...ada 8 helai semuanya
tak sempat nak rembat Skirt jeans, lg pun dah banyak tak de saiz...
dapat la baju rege murah kan, berbaloi2 membelinya

then semalam pi Padini kat Ikano, tapi tak de banyak choice baju bajan RM9 gini...
so akur la semalam tak rembat banyak2...next time kalo ada lagik leh la membeli...
anak baru sorang, leh la beli baju je kejenya...kalo ramai mau pokai....

igt baju bajan nak wat persiapan raya, sekalinya damia nak pakai plak baju tu....
gasak je la, nanti kalo ada rezeki kita beli lain ye, kalo tak pkai je balik mana yang ada...


saya yg suka brand Padini sampai jadi member Padini....

walaupun sale 3 days special dah habis, tapi sale biasa yang 70% still on going sampai 9 June 2013
so sape2 nak Pre Shopping raya, beli sikit2 leh pegi terjah k...

antara Padini yang ada baju untuk Kids

Queensbay Mall
Lot GF-62, Ground Floor
Queensbay Mall
100, Persiaran Bayan Indah
Penang
Malaysia
TEL : 04 - 643 8996
FAX : 04 - 643 8477
East Coast Mall
GF-12 & 13
Jalan Putra Square 6, Putra Square
25200 Kuantan
Pahang
Malaysia
TEL : 09-5609809
AEON Bukit Tinggi
Lot G51 & G52, AEON Bukit Tinggi Shopping Centre
No.1, Persiaran Batu Nilam 1/KS6
Bandar Bukit Tinggi 2
Selangor
Malaysia
TEL : 03 - 3326 2580 / 3326 2590
FAX : 03 - 3326 2585
AEON Bandaraya Melaka
Lot F33 1st Floor
No.2 Jalan Lagenda
Taman I-Lagenda
Melaka
Malaysia
TEL : 06 - 292 1989
FAX : 06 - 286 1989
1 Borneo Hypermall
G-100A, Ground Floor
1 Borneo Hypermall
Jalan Sulaiman
Sabah
Malaysia
TEL : 088-448122
FAX : 088-448123
City Square 
Lot M1-14-,24 & 24A Level 1
City Square Shopping Centre
108 Jalan Wong Ah Fook
Johor Bahru
Malaysia
TEL : 07 - 226 1877
FAX : 07 - 226 1886
Ikano Power Centre
G3 Ground Floor
No.2 Jalan PJU 7/2
Mutiara Damansara
Selangor
Malaysia
TEL : 03 - 7710 1711 / 7710 9711
FAX : 03 - 7710 3711
Dataran Pahlawan Melaka
BW-008 & BW-009 (Lower Floor)
Dataran Pahlawan Melaka
75000 Bandar Hilir Melaka
Melaka
Malaysia
TEL : 06 - 2811 090 / 06-2811 080
FAX : 06 - 281 1091
Paradigm Mall
Lot CF-03, Concourse Floor, Paradigm Mall
No. 1, Jalan SS7/26A, Kelana Jaya
47301 Petaling Jaya
Selangor
Malaysia
TEL : 03 - 7887 2778
FAX : 03 - 7887 2369
Setia City Mall
Lot UG-MM01, Setia City Mall
No. 7, Persiaran Setia Dagang
Bandar Setia Alam, Seksyen U13
Selangor
Malaysia
TEL : 03-3345 6110
FAX : 03-3345 6112
1 Utama
F331 One Utama Shopping Centre
Lebuh Bandar Utama
47800 Petaling Jaya
Selangor
Malaysia
TEL : 03 - 7727 5535/ 7722 3536
FAX : 03 - 7727 5536

5 comments:

syawalsimpsons said...

ada sale ni...leh terjah ni

Zura@Iwan said...

wahh...murah tu...

buat baju raya la ye..tp Damia dh gasak pakai ek? hehe

Wan Amira said...

oh tidak ada yang berdekatan .. ada tapi kemalasan :) tapi bagusla buat untuk raya

Nad MamaZN said...

Yg belang belang tu sama ngan nayli hihi
Tp nayli punya kaler oren :)

mama_umar_maryam said...

td mcm terbaca 88 helai baju, hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.