Followers

Monday, May 13, 2013

♥ Premier Travelers Palm Villa @ Golden Palm Tree Sepang - Part 2 ♥


Ok View pasal bilik plak k...
daddy dah pandai selindung, katanya rege bilik RM500++ je...padahal sebenarnya....
tak nak mamy bising katanya...Al maklumlah mamy ni jenis berjimat sikit, sayang duit...


RM615 semalam....yang RM557 untuk Travelers Palm Villa
dah balik rumah, mamy google baru tau kebenaran....rasa nak marah @ berterima kasih?
camne la mamy leh tak perasan langsung....
we all stay kat PREMIER TRAVELERS PALM VILLA 


ni gambo bilik yang we all sewa.....so nice bilik ni...ala2 pengantin baru gitu...


tada....masuk2 je bilik tempat pertama ynag anal dara carik adalah Katil....
siap cakap wah...cantiknya katil dia mamy....ada langsir lagik....


then ni pemandangan kat balcony....
ada kerusi + meja  untuk bersantai2 kat tepi laut gitu


selain tu anak dara dok sibuk bukak tv nak tengok kartun...


ada kerusi untuk berehat2


sangat syok ini katil....empuk tilam + bantalnya....
letak je kepala leh terus lena k...


mengintai dari tirai kamar.....ahaq....


atap resort k....dasar blogger gambo atap pun di snap2 nya....
pehni jangan ada plak statement plak kata amik gambo time bercuti adalah orang sakit mental....


wahai cermin sakti....happynya kami dapat stay kat sini...


ni mmg dah meroyan...dari pintu bilik sampai ke bilik air mamy snap2 k
wat kenangan dimasa akan datang
nak datang selalu idak la mampu, skali sekala merasa ape la salahnya kan.....


ok diantara toiletries yg disediakan...cam biasalah barang2nya..... 


ok ni tmpt shower....


meja sisi katil....


TV betul2 depan katil...






kejiranan sebelah.....


kejiranan depan rumah....


kejiranan sekeliling.....


resort 2 tingkat....


resort 1 tingkat....haq ni lagik mahal k RM800++ semalam....


kejiranan untuk orang kaya2 RM800++ & RM1k ++ semalam.....

ok tu je view untuk hotel k, banyak laggik gambo tapi tak larat nak upload lagik....
so kalo ada sape2 nak try bermalam + bercuti kat sini leh la ke website nya k...
http://www.goldenpalmtree.com/v2/

10 comments:

syawalsimpsons said...

cantiknyer tempat dier

eima said...

aku mmg tak pi la kot ... syg oi RM600++ tu huhuhu

JaSSNaNi said...

perghhhh.. memang kelasssss.. mahal2 belaka.. tak tau bila dapat nak pi.. mahal2 ni nak kena yg dapat free je baru dapat rasa.. hahahaha.. ape pun selamat berenjoy.. :)

Nad MamaZN said...

Cantek sgt!!!

Ratu Hatiku said...

Bestnya... cantik tmpt nie..

Nana said...

Sgt best sebab sgt mhl hahaha
Kita klw xmenang dulu
Mmg xmrasa la dok sini mahaii

Mama Zharfan said...

cantik!!

Zura@Iwan said...

anje...sangat cantik la...

best tul kalau dpt stay sini gak..tp tk taw la bila kan...rezeki masing2..

best leh honeymoon nnti kt sini..kekeke..

atty's said...

cantik sungguh..ntah bila lah kty nak sampai nie .

gps ryanna said...

Best kan kat sini? Hop over to http://goldenpalmtreediscounts.blogspot.com/ for discounts of more than 50% - only RM350 inclusive all/room! Thank you!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.