Followers

Friday, May 17, 2013

♥ Untuk Chenta Hati ♥

Khas untuk Chenta hati....ini je pun yang mampu dibeli...
dah daddy jenis suka screen besaq kan...
b4 this daddy pakai Note 1, tapi ada sejarah hitam pasal hanset tu...


Note 1 dalam kenangan...

S2 - daddy belikan untuk mamy hadiah Hari Jadi last year
Ipad - daddy belikan untuk balqis hadiah hari jadi dia last year....

malas nak citer + malas nak dikenangkan...
so semenjak itu, daddy pakai hanset asal boley je
yang leh jawab sms & call je
puas mamy pujuk soh beli baru, tapi dek kerana luka yang dalam so tak nak beli sampai kesudah
so akhirnya mamy berniat untuk belikan untuk daddy....
hope daddy tak marah lah...




samsung NOTE II, tu je yang mampu beli & ni la hadiah paling mahal rasanya pernah beli untuk daddy.....mula2 igt nk beli S4, tapi dek kerana daddy mmg minat Note
so amik NOTE II je la....

mamy?masih setia dgn S2....pakai sampai rosak k
takde maknanya nak berganti2 selalu....pakai je ape yang ada....
rasa happy bila dapat menghadiahkan sesuatu untuk yang tersayang
slalu mamy je yang dapat hadiahkan.....
untuk chenta hati, tak payah tunggu hari special, bila2 pun leh bagi hadiahkan....

8 comments:

cik ara said...

atleast akak terbaik sgt. sbb akak nak buat orang akak sayang happy. terutama balqis! suka tgk dia..-silent reader-

JaSSNaNi said...

bestnye daddy dapat hadiah note2.. :) ye la.. kadang2 org laki ni nak selesa utk anak isteri.. diorang so so pun tak per..

Mooniqueen said...

wahhh mahal tu?? untungnya daddy dapat present dari wife kan.. sure lepas ni makin syg ketat2 ;D

Nad MamaZN said...

Hope daddy suka

syawalsimpsons said...

mmg puas kan kalo belikan untuk yg tersayang kan

MrS. F!zA said...

kompom daddy balqis suka tu

Zura@Iwan said...

sonok dpt kasi hadiah kt org tsyg ngn rege mahal gini..:)

my hb mmg jenis tk suka bazir..dia now pon pakai hset asal bleh je..hehe...

adianiez AIDA said...

aida nak beli kan asben s4.
tapi, dia tak suka sebab dia nak benda lain!!!
hmmmm...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.