Followers

Thursday, June 6, 2013

♥ Damia - Done Casting & Now Shortlisted Workshop For TV Commercial ♥

Dalam moody2 Damia Casting ari Isnin tempohari
tak sangka plak pihak studio shortlisted kan Damia untuk sesi Workshop plak
untuk iklan TV company AIA Insurance...iklan TV Whole Asia...
tapi job kali ni mmg mencabar, banyak tol ujian saringannya...

mula2 pi Casting, then shortlisted kena pi workshop
then terpilih kena pi wardrobe, then pastu baru shooting....
today mamy amik half day 
nak kena bawak damia pegi Studio kol 3pm untuk workshop...
Director films nak jumpa semua talent yang terpilih...
ada sesi ujibakat lagik....jangan la anak dara ni moody lagik....
ulser damia masih tak ok lagik, semalam pun dok ngadu sakit nak makan...
malam tadi mamy tanya nak pi workshop tak, dia jawab nak.....
ok kalo dia dah setuju, hope semua berjalan lancar....kalo dia tak nak terpaksalah cancel....

mamy dah siap2 pesan kat teacher daycare 
"jangan ikat rambut & jangan minyak rambut dia"....

moga kali ni damia wat yang terbaik....
go damia go....you can do it....

entry b4 this pasal casting Damia....

p/s  kali ni kena beli mainan idaman dia nak bagi semangat kat damia....haish...tak berapa bagus amalan rasuah anak2 ni....tapi no choice....nak jaga mood dia....
kalo sempat kita pi Warehouse Clearance Litt Tak Branded Toys...

3 comments:

mummy_ayu said...

good luck Damia!!

Rozita said...

ok je nak bagi mainan... tp cakap kat dia itu bukan rasuah utk dia buat lebih baik tapi cuma ganjaran dan kalau dia buat lebih baik tentu ganjaran yang dapat akan lagi lebih..
gd luck dear..

Masni Syafie said...

Go damia go...gd luckkkk...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.