Followers

Thursday, June 6, 2013

♥ Gadget Idaman - Power Bank ♥

Idaman la sangat....b4 this dah ada beli kat one of blogger
tapi daddy bawak pi opis then lupa nak bawak balik
so mamy request nak satu untuk mamy + damia....
mula2 igt nak beli online, tapi bila baca macam2 komen
takut plak nak beli kalo kena tipu, kalo ok tak pe la...

mamy ada baca isu pasal ada sorang ni beli powerbank 20000mah
tapi dia kata 2 kali caj je dah habis, maksudnya kat kotak + power bank tu stated 20000mah
tapi kat dalam power bank tu sebenarnya less than 8000mah kot...
tapi tak sure la power bank yang mana satu...

then oleh kerana nak mengambil langkah berhati2....
sbb kami pun tak pandai bab2 benda ni, ada kawan mamy yang teror dia leh tau benda tu elok atau tak...dia tengok from the label....


then akhirnya daddy beli kat IT Store je...
waranty 1 tahun....


brand Kaspersky 10000mah je...digital monitor....
cukup la nak share dgn Damia punyer Ipad....
now S2 mamy kuat makan bateri, sakit ati tol la
asyik nak kena caj je....kalo pakai nokia leh tahan berhari2 baterinya....

now dah jadi trend ramai yang pakai power bank ni sbb bateri hanset tak tahan lama
especially kalo cik Samsung kan2.....

6 comments:

:: Cik Viva :: said...

Sy pun nak kena bali powerbank ni seketul..bateri cepat sangat habis..kadang nak caj, carger lak lupa nk bwak..hehe

syawalsimpsons said...

sue pon pakai power bank jugak

Eliss Mie said...

kalau ada power bank ni alamatnya tak berenti laa dia duk main ipad dia :p so tak yah laa beli sebab eliss pakai telefon cap ayam ajer.hehehe

mama lieyna said...

Herm.. tak terpk nak beli ni, sbb hari2 mmg caj hp n tab.. hbs bateri tak bleh main, jd ada alasan spy anak tak melekat dgn gadget je...hehe..

Klu mak dia, mmg kena usung hari2 charger ke opis..huu..

mummy_ayu said...

tu la..Ayu pun tgh dlm proses bnak cari gak satu..senang nak gie mana2..so far..1 hari Ayu charge sekali kat umah, sekali kat opis..

Nieyl said...

Brand samsung mmg kuat makan bateri..bkn kate akak nyer S2 je..nieyl nyer hp pun same je..lepas tu klu selalu sgt cas..betri akak rosak.. :) nieyl dah 3x tukar betri..hihihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.