Followers

Monday, June 10, 2013

♥ Korean Style - Order Closed ♥

Secara rasminya order closed k...last 2 week dah closed lepas deal dengan semua buyer...
tak sangka ramai plak yang minat
jenuh gak mamy nak deal dgn kawan mamy kat China tu...
sbb banyak order yg diterima
total baju yg diorder ada dalam 25 helai...

limit amik 5 orang je aritu...maaf banyak2 pada sape2 yang mamy tak reply email
tak sempat nak reply, banyak email yang masuk
next time mamy wat lagik untuk 2nd batch....
so pada 5 orang yang terawal booking tu...tunggu barang sampai k...
maybe hujung bulan 6 atau awal bulan 7.....



akhirnya berjaya jugak mamy soh kawan mamy cari baju ni untuk Damia...
wihoo.....suka2 sbb regenya tak tercapai dek akal.....
rasanya2 berapa?
peplum for kids...kalo kat Padini ni RM99 gitu
then kat website RM50 rasanya....
mamy dapat rege murah dari tu....


then ni one more yang mamy order untuk Damia...
pink tetap pilihan hati....
juga rege tak tercapai dek akal....




semua gown lengan panjang....

nest time mamy bukak order lagik, kita rolling bagi kat kawan2 lain plak k....



p/s gila shopping untuk raya + casting Damia....

9 comments:

Nad MamaZN said...

Cantek2 baju
Blum damia pakai lg
Nnt mesti lg cantek :)

syawalsimpsons said...

cantik baju pompuan...seb baik tak da anak pompuan klo tak da amik dah

eima said...

untung damia mami die pandai dress up die...

Eliss Mie said...

alahai comel2 ajer. bleh buat baju raya terus ni :)

mamaRIFQY said...

ANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! Baju laki xde kerrrr

Orked said...

kite pn nk...tpi emel x reply pn...uwaaa

tenku butang said...

cumey2 baju2 tu!

Mama Balqis BluePinkBaby said...

Nakkkk...x sempt nk wat order....nk cari gaun comel

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

Orkded: tak reply mean dah cukup quota untuk beli...next time k, tak sempat reply one by one bgtau quota dah cukup...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.