Followers

Tuesday, June 18, 2013

♥ Lai2 Kuih Raya Kuih Raya ♥

Lai2....bukan mamy yang jual k...
kawan opis yang jual, b4 this mmg tak de sape jual kuih raya kat opis
sbb semuanya pun mmg rajin membeli je
so kalo dah semua pun tukang beli, sape nak jadi tukang buat & jual....

this year ada plak yang rajin wat kuih raya untuk jual....
mamy cam biasa mmg tak buat punyer
kalo wat pun yang simple2 je, tapi tahun ni cam tak buat kot
so main order je la....


nama kuih2 ni bukan main lagik sedap....


ada ombak rindu
Gurindam Syawal
Oreo fantasy

dan macam2 lagik....
tapi mamy dah siap2 order 2 balang kuih raya kat Ayu



dah nak dekat raya baru amik, nanti amik awal habis awal la plak
this year raya rumah MIL so kena bawak kuih lebey sikit
kalo raya rumah my mom tak payah bawak kuih
sbb sure tak de sape nak makan....
sebab we all suka makan kerepek....Damia & sepupunya je yang suka kuih raya....

so kalo ada sape2 nak order kuih dgn rakan2 blogger leh la klik link kat atas tu k

p/s kengkawan order @ wat sendiri?ada sape2 jual tempeyek ikan bilis tak?peberet mamy tu....

5 comments:

Mooniqueen said...

dah start dapat sample kuih ke?
ofis MQ belum lagi..

Nad MamaZN said...

Kami pun takbuat kuih
Beli je kot
Tp xbyk
Takde sape makan
Kerepek kami beli kt banting kt kerepek house

Fai CeritaCinta said...

masing2 sibukk feel raya.. fai ni sibukk menunggu bila baby nk keluar. hehe :-))

Sidratul Muntaha said...

thank anje sbb promo..
huhuh..
sori la thun ni start tak byk
kami buat/jual 4 jenis je

eima said...

aku beli je sikit2 je ... beli sikit tahun lepaspun tak abis...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.