Followers

Friday, June 7, 2013

♥ Princess With Princess ♥

Princess with Princess....
Princess la sangat....tumpang glamour je k....
Last week punyer citer gak ni, nak kasi perabih terus...
Sabtu sebelum kejadian berjalan sakan pagi sampai ke malam
daddy bagitau, ok siap2 kita nak pi The Curve...
wiho....mamy suka walaupun The Curve tu ari2 pun pi....
tapi nak bawak damia ke Barbie Show ni....
gigih bersiap semua, damia dah pakai cantik2 
and last....bila damia dh siap pakai kasut semua....siap bawak beg bagai...
daddy cakap
"damia, kita pi naik motor ye"...
wakakaka...time tu mmg nak tergelak dgn statement daddy...
sian anak dara tu, dah pakai kasut tinggi bagai leh plak kata naik motor...
muncung dah sedepa time tu....sib baik mamy pakai sempoi je....dah mmg jenis sempoi...

naik moto sbb daddy sebenarnya nak drop by we all je, daddy nak pi opis kejap wat keje
daddy kata sian tgk we all dok berdua kat rumah
so kasi drop by kat The Curve soh berjimba2....
then lepas dipujuk dengan kata2 "ada barbie kat opis mamy tu, then kita pi Smaland..."
then akhirnya damia termakan pujuk + hasutan mamynya...

pegi la we all naik moto bertiga....dari rumah we all ke The Curve amik masa 15 minit je...


sesampai je terus kami berposing....muka ada masam sikit sbb yang dihajati tak dapat....kih kih kih
rantai kesayangan Damia...dapat time pi Show Sophia The First Princess Movie b4 this...


time ni cam happy sikit, sbb hampir berjaya paw mamy...




mau posing ala2 barbie tapi tak jadi...kih kih kih


main nyorok2 kat tepi pintu barbie...
siap cakap, "mamy, nanti kita cat pintu rumah kita warna ni ye"....


ada peluang kita posing sakan....


suka benor dia dengan love tu...


haiya, saya malu mau angkat tangan
sebab orang ramai...


bila mamy soh posing cam barbie leh plak damia cakap
"tak leh la mamy, mamy kena beli baju cam barbie tu, pastu baru damia leh wat camtu"...
ha ha ha...baju tu mahei k....tak mampu milik....



hampir nak sama, cuma kaki tak lentik...
muka masam tak mau buat sbb skirt damia tak kembang cam barbie....
jenuh layan mood anak dara ni...


belek2 barang2 barbie dgn harapan mamy akan belikan...

then we all pi Smaland, tapi tak dapat masuk, ke Q 45minit lagik baru leh masuk
dan akhirnya we all bawak damia ke....


Giant Kota Damansara....
main la sampai puas2 FREE je k...
ape lagik happy la dapat main kat playground....


setengah jam lepas tu balik....
dapatlah happykan Damia main playground......

p/s itulah cerita weekend kami...semua pun "Untuk Dia Untuk Dia hey Untuk Dia..."(sila nyayi versi Najwa Latif + Sleeq)

5 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

comel je damia nie posing....
makin lama makin pandai anak dara nie posing

Mama Zharfan said...

comel :)

kidsBRANDED by FleXedar said...

alahaiii... comeyyyy sanggattttt Damia posing memosinggg ;)

ADEEYA said...

model cilik ni dah makin besar lahh.. pretty :)

mama ila said...

amboiii..cantik baju damia...happy lah tu yer dapat posing ngan barbie..hehehe..mmg boleh jadi model kanak2 ni..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.