Followers

Tuesday, September 15, 2015

♥ Shooting Time - DAMIA Montage Shooting @ Astro ♥

Ni Citer tahun 20113,, tak perasan masih dalam draft rupanya,,
so today nak publish out kat blog untuk tatapan damia dah besar nti
banyak betul kenangan yg mamy simpan utk damia......














Damia terpilih untuk iklan Ceria PopStar tashun 2013 yang lalu....
kenangan untuk damia + kenangan untuk mamy jugak
now mmg dah tak aktif untuk mana2 shooting modeling
sbb dah besar nak fokus pada pelajaran je
Damia nak jadi doktor, so dari kecik kena belajar sungguh2
semoga segala doa & impian mamy untuk Damia tercapai hendaknya

Aaammiinn......

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.