Followers

Monday, June 17, 2013

♥ Tahniah - Damia Menang ♥

Kegigihan 2 beranak membuat kad istimewa untuk Teacher Damia akhirnya membuahkan hasil
igt lagik tak mamy pernah citer pasal kad tu
Sabtu aritu, ada report card day
so parent kena datang sekolah untuk amik report card then sambil teacher menerangkan perkembangan anak masing2....

Damia Alhamdulillah in progress....

then time nak balik tu, Principal Damia bagitau cantik kad damia
besaq damia wat, mamy time tu tak teringatkan pasal kad teacher day tu
rupa2nya Damia dapat 1st place untuk pertandingan Card Teacher Day tu...
Alhamdulillah berkat usaha kami berdua bertungkus lumus menyiapkan hampir 2 hari....
macam susah sangat je bunyinya....

Idea semua dari mamy sendiri....masa mamy sekolah dulu tak merasa nak wat kad kan...
mamy mmg minat art masa tecik2 dulu...

pengumuman disini



ni antara kad yang dishortlisted
nampak tak kad damia tu...


ha tu dia, kad Damia paling besaq sekali....


antara kad2 yang ada.....


one of parent yang tengok kad Damia....


ni la rupa kad damia tu
tak de la cantik sangat pun, tadi kerjasama & usaha kami berdua menyiapkan tu yang paling best


ni isi kandungannya
ada 2 buah poem untuk teachers damia....

suka Damia bila dapat tau dia menang
teacher bagi hadiah untuk semua pemenang.....

p/s ngantok nya la hari ni, nak update blog pun malas...
p/s sabtu tu, principal Damia cakap slalu baca blog mamy, alahai malunya sbb cerita merapu meraban je kat blog ni....katanya bila search "Genius Aulad"
blog mamy adalah antara Top 3 yang akan muncul kat search engine google.....malu2...

10 comments:

Nad MamaZN said...

Hee... Teacher damia pun dh tau blog mami ek..
Tahniab damia n mami!

Adlin Mohamad said...

glemer tu heheh
tahniah damia !

Mimi Azirah said...

memg cantik n besar kad Damia tuh...

p/s malu kan bile org ckp de bace blog kite..huhuhu

MRS. K said...

wah... congrax mami n damia

Sweetmama said...

Tahniah,mmg patut menang sbb cantik sgt...:)

mummy_ayu said...

Congrats damia

eima said...

berkat kreatif mamy damia .. damia menang yeay

Ina Haireina said...

tahniah damia.. kreatif.. cantik.. hehehe,,,

Zura@Iwan said...

tahniah damia n mamy....

mmg kreatif

mama tisya said...

tahniah kad 2 beranak yg beso tu berjaya menarik perhatian teacher

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.