Followers

Friday, June 21, 2013

♥ Which One Look So Nice ♥

Macam2 gaya rambut Damia masa tecik2 dulu
ada yang pendek, kena trim, rambut panjang....


2010

ni Pic Damia masa early 2010....mamy trim rambut damia wat ala2 layer....
tapi rasanya tak kena dengan muka dia...
muka dia kurus & tecik, so bila nipiskan rambut jadi cam tak sesuai.... 


ni beberapa bulan after trim....
nampak lain kan muka damia that time...
dengan versi rambut pendek + kemas mamynya...


then lepas tu rambut dah panjang....
ni masa end of year 2010


sejak peristiwa trim rambut tu tak menjadi
we all simpan rambut damia sampai panjang semula...



latest tahun 2010


2011

then ni 2011
time ni trim potong rambut belakang bagi sama
pendek hat bahu Damia je...
sbb time ni Damia kuat ruam...
so tak leh rambut panjang sangat...





rambut depan adalah paling mencabar nak potong, sbb tak mau diam...
mamy potong sendiri rambut damia kat rumah....


2012

then pernah 1 time Daddy potong rambut damia....
mmg spoil la time tu, daddy potong senget benget
tak sama langsung....
masa ni awal tahun 2012


ni time raya 2012
rambut dah mula panjang mengurai....
trim blah depan je....

this time hujung tahun 2012....






2013

ni plak gambor time 2013
rmbut dah panjang lebey dari pinggang...
now dah pandai tak nak alter2 rambut dia....
rambut depan tak nak potong....
dah besaq katanya, kalo rambut pendek kat depan untuk budak2 je...


jenuh mamy pujuk soh potong rambut depan tu
tapi Damia mmg tak nak...
kalo bawak pi kedai sure meraung kalo mamy potong gak rambut damia ni...


ni yang latest, rambut dah lebey dari pinggang...
mamy plan nak trim hujung rambut tu...
tapi Damia mmg pandai jaga rambut,
tak biarkan rambut dia kusut masai
kalo pi school pakai tudung, then kat taska mmg ikat rambut dia...
time jalan2 dgn mamy je kadang2 dia tak nak ikat rambut....
rambut damia jenis lurus, Halus & nipis....
rambut damia mmg perang bukan diperangkan k...
kalo tengok dari jauh mmg nampak cam hitam
tapi kalo tgk dekat2 ada rambut perang....ikut daddy kot....

rasanya rambut camne sesuai untuk Damia...
2010
2011
2012
2013

p/s hoyey esok weekend, planning nak pi taman, tapi tak tau jadi ke tak.....

6 comments:

Nad MamaZN said...

Suka gmbr ketiga dlm entry ni
Saaangat cute
Rambut pjg buat damia nampak matured

syawalsimpsons said...

suke rambut yg latest,...nampak cumill n sweet..nampak beso

zarena heeney said...

thn 2011 nampak sgt comey dan cute
rambut paras bahu
mmg sesuai dgn muka damia

Azian Elias said...

assalam...

sangatlah bergaya dia...

rambut pendek pun comel sangat..

Chekgu Azrine said...

Suka damia rambut pendek..chomel sgt!

Zura@Iwan said...

suka tgk Mia rmbut pjg tu..

ayu menawan..hehe..

chinese look Mia ni..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.