Followers

Friday, July 5, 2013

♥ Alhamdulillah Rezeki Damia - Shooting & Casting This Weekend ♥


Planning awal kami nak pi holiday ke Penang this week
hotel dah siap booking, skalinya dapat call Damia ada Shooting pagi sabtu ni...
kali ni shooting untuk Iklan Astro "Elken Bio Pure"....
iklan 1 minit kat Astro je pun.....bukan iklan gempaq sangat...he he he...

yang join nanti ada 2 Baby, 2 kanak2 sebaya Damia then orang dewasa...
tak tau la diorang wat iklan macamana...
Shooting kat Bandar Sungai Long Kajang, call time 8.30pg....
kena sampai awal k...so Damia kena bangun awal la esok
kol 6.30pg production dah bertolak dari Midvalley....

Later mamy citer k, ni pun not sure sure sempat ke tak nak join
sbb on the same day Damia ada PhotoShoot then shortlisted casting TVC Citibank
then lepas selesai semua tu kami akan terus ke Penang....
dah lama nak holiday sebenarnya, Damia dok asyik tanya bila nak tido Hotel....
sbb mmg badan dah rasa penat lately....

we all bercuti sampai ari Isnin
tapi ari Isnin pun kena balik awal, sbb Damia Shortlisted utk casting TVC Telco petang tu...
now tak leh nak planning suka suki,

tapi Damia pi casting pun bukan semua yg dia pegi tu dapat
mana yang rezeki untuk Damia, dapat la kalo tak cuba casting lain plak
sbb Director yang akan pilih sape yg layak untuk jadi modelingnya....
yang ada ciri2 & kriteria yang dikehendaki...

ada yang we all dapat, tapi terpaksa tolak sbb shooting lama..
we al parent bekerjaya, so kalo iklan yg panjang, kena shooting makan hari sikit...


Gaya rambut lama


Gaya Rambut Baru....

Be good Girl ye Damia...i think maybe shoot untuk family kot
sbb shooting kat dalam rumah then ada 6 orang talent...
ape yang Damia minat, kami ikutkan je....


Seriously rasa penat sangat2.....ngantuk tak cukup tido + letih......

9 comments:

Nad MamaZN said...

Good luck damia

Masni Syafie said...

all the best damia

mamaRIFQY said...

wah damiaa..makin gelemer skang ni ye

wan said...

gud luck damia...dia ade talent anje :)

Atia Adina said...

wow bestnya ... buat yang terbaik tau

Chekgu Azrine said...

Do your best damia!!

mama lieyna said...

Fuuuh yg baca pun terasa penat... cukup ke rehat tu, dgn bekerjanya lgi..itu yg nk kena g bercuti tu kan, kasi rilex kan otak n badan.. :-)

Aju Mohit said...

all the best damia!!!

Nieyl said...

singgah pagi kat cni..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.