Followers

Thursday, July 4, 2013

♥ Damia New Look ♥

Damia dah tukar gaya rambut....
b4 this rambut depan damia panjangkan...ala2 rambut orang dewasa...
weekend aritu mamy potong rambut depan damia tu...

kalo ikutkan tak leh potong, sbb profile modeling damia semua pun rambut gaya tu
kalo potong kena pi wat profile semula...
tapi rambut dah panjang sangat sampai tutup mata...
mamy potong la jugak nak bagi nampak shomeyyl kan...


rambut lama dalam kenangan...




Rambut baru Damia...
malam tadi dok snap2 nak pass gambo ni kat director untuk iklan TVC Astro...


rambut belakang mamy potong bagi sama panjang...
Teacher Daycare mmg suka minyakkan rambut damia sampai jadi kuyup plak...




ada bakat tak saya....

suka suki dia la nak pose...
kurus kan Damia ni, 
Berat 13.5kg
Tinggi 100cm...

mmg saiz budak umur 4 tahun, padahal dah 6 tahun...

gaya rambut yang macamana lebey sesuai dengan Damia?

13 comments:

duniafana said...

pandai nya dia posing

Nad MamaZN said...

Damia 13.5kg?!
Sama berat ngan nayli dah haha!

Chekgu Azrine said...

Dua2 homei..hehe..pandai damia bergaya ek

Adlin Mohamad said...

kyra 5thn 12kg bila timbang doc marah ckp dia x makan ke adehhh ..jenis lecik kot tu berat susah nk naik ...
damia gud luck !! enjoy apa yg damia buat yea

eima said...

fahim yg nk mask 5 tahun tu pun dah 117 cm dah ... gegirl yg genik ni
comey je cam stacy tu kan ....

atty's said...

damia buat gaya rambut apa pun..tetap sgt comey.

Nieyl said...

lame x singgah cnie... :)
wah!damia rambut baru....
Gud luck...

JaSSNaNi said...

owh... kecil molek je badan damia ni.. kalau tak tulis berat and tinggi dia tadi.. tak tahu jugak saya.. tak macam haikal.. umur sama damia.. berat 18kg, tinggi lak lebih dari budak darjah 1.. org tak percaya yg dia masih tadika.. sbb sama tinggi dengan budak skolah rendah..

syawalsimpsons said...

dua2 cumill...tp sue suke lagi rambut lama

fieda said...

sma la dgn anak dara kite..kuruih jgk..tak brp nk mkn sgt

Eliss Mie said...

Nuha 21 kg :p 5 tahun. hehehe

mummy_ayu said...

comei.....memang pandai la Damia nie bergaya..

Ena said...

comei je dua2 pun.. tp nampak lebih kemas yg terbaru ni... )
:)

anak dara akak dah 8 tahun tp still mcm budak 6 tahun.. 120cm 20kg.. huhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.