Followers

Tuesday, July 30, 2013

♥ Damia - Sakan Melaram Kasut Raya ♥

Bli bukan semata2 untuk raya, tapi untuk casting sebenarnya
sian Damia, tiap kali casting asyik pakai kasut yang sama je...
kasut2 b4 this semua dah sendat + tak muat....
tapi bli kali ni pun rata2 banyak yang pinky2 jugak...


ni kasut terakhir Daddy belanja...
mamy ada kenan satu lagik patern
tapi we all jenis, sape kenan dia bli...sbb tu la kasut damia jadi banyak
kami mmg masing2 lain citarasa...


tengok banyak kali Nice jugak kasut Damia ni...Purple + Black

jom tengok Damia Melaram, smlm sibuk dok paksa mamy snap2 pic dia melaram kasut
penat mamy dok snap2...bukan main happy lagik dia...


sibuk nak pose dengan Trolley beg raya dia jugak k...mentang2 baru bli...


Kasut Pertama....



Kasut ke2 
ala2 ballet gitu...
mamy yang bli ni....




kasut ke 3...
haq ni Daddy yang kenan bli, 
kalo warna selain Pink, mmg daddy la yang kenan & beli...



kemain anak dara ni kan...


Ke 4...

ni pun daddy yang kenan, bli terus bayar
sekali mamy tengok...ayaq...kasut ni sama cam kasut mamy dah bli b4 this...
tapi daddy bli size besaq sikit dari mamy, so leh pakai lama sikit kasut ni...




ni yang ke 5
mamy beli time Jcard aritu kat 1 Utama....
kalo warna pink mmg mamy la yang belikan...




ke 6,
 ni la kasut yang sama dgn putih tu
mamy dah beli kat The Curve aritu
then daddy leh plak terbeli design yang sama plak kat Jusco aritu
sib baik bukan warna sama...




yang ke7
daddy bli...




kasut raya Damia....
leh la pakai sampai tahun depan...
aklo muat lagik tahun depan tak payah ganti

sbb last year pun mmg damia recycle kasut 2011 je...
sbb still muat lagik, this year kasi dia melaram....
kebanyakan kasut mamy beli size besaq sikit, leh tahan lama pakai sampai next year...

p/s kami anak sorang + mak pak tak suka shopping utk diri sendiri...so anak la yang untung.....
ok we all dah stop semua shopping barang raya...pi sopink Sogo, kenanga, Jusco tapi sehelai pun tak beli baju bajan untuk Damia, sbb dah sopink online direct from china dpt rege murah2...kuat betul mamy menahan nafsu membeli....syabas....

8 comments:

syawalsimpsons said...

banyak kasut damia..cantik2 semua....

mama ila said...

wahhh..sakan lah raya tahun nie yer damia..7 pasang semuanya =)

JaSSNaNi said...

banyak tul kasut comel2 dia... 7 pasang tu.. 7 hari beraya.. cukup seminggu cuti..

eima said...

dasat betui la .. aku beli crocs je ke anak2 .. tahan setahun 2 ... tp damia ok la die casting kan ....

Che Rosliza Che Mat said...

banyknya kasut damia...suka tgk yg poah tue...

::NureeN:: said...

jeles la aunty mcm ni.. hehee
mmg melaram abes la damia thn ni..
nureen suka kasut no 3.. hehe
semua kasut balqis cantik2...
sesuai dgn tuannyer..

mama leen said...

adoi banyaknya kasut damia... satu hari satu pasang.. hehe.. pandai betul dia posing.. suka tengok

deelira@deeliraz said...

banyaknye kasut damia.. :)
cantik2

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.