Followers

Wednesday, July 10, 2013

♥ Damia - Shooting For Astro TVC - 1st Part ♥

Alhamdulillah rezeki anak dara ni dapat masuk muka dalam TV
tapi kat Astro je la...Shooting ari Sabtu lepas kol 8.30pagi
mula2 nak cancel shooting, sbb Damia ada satu lagik shoot yang sama on that day
tapi rezeki damia, shooting lagik satu ditangguhkan minggu ni...
minggu lepas patutnya we all Holiday ke Penang
start from Saturday tapi sabtu tu lepas shooting terus ke Penang...

nak dijadikan citer, mamy tido lambat malam tu
baik punyer setting jam, patutnya kena bangun kol 5.30 pagi
sebab nak sampai ke lokasi awal kan
rupa2nya jam tka berbunyi sbb bateri hanset habis
last2 jam bunyi kol 6.30pg tu pun jam hanset daddy
we all mmg masing2 kunci jam, sbb takut perkara2 gini berlaku...
ape laie, kalut la dok bersiap, sib baik barang2 dah siap prepare malam tu...
so tinggal angkut masuk dalam kete je...

mula2 kena pi dgn crew production
tapi dah lambat, we all pegi sendiri berpandukan GPS
rupa2nya mmg susah nak sampai ke lokasi
sbb shooting kat kawasan golongan Elite
so susah nak masuk kawasan tu, 
dan akhirnya kami sempat sampai kol 8.05pg
crew production tak sampai lagik...kira punctual jgk la kan... 

rumah ni, mmg slalu jadi tempat shooting....kira dah glamour la rumah ni...


crew2 tengah turunkan barang2 shooting


anak dara yang happy on that day
sbb mamy kata lepas shooting kita terus tido hotel....
happy la dia...


masa sampai tu, we all sarapan dulu...


time ni mamy dup dap dup dap
sbb risau takut damia tak nak wat...
mood budak ni leh tahan k...kalo di paksa2 nanti dia tak nak wat
biar dia wat dengan kerelaan hatinya...


part yg paling ditunggu2...
make up time....
girl mmg suka make up2 ni kan....


tak sabo2 nak tunggu turn Damia...


happy la dia, rambut ikat gulung2...
rambut depan pendek lagi laku dari rambut panjang cam b4 this k



time ni lom salin baju lagik
we all bawak baju sendiri, since baju2 yang crew ada tak sama cutting damia...
umur je 6 tahun, tapi size 4 tahun....

pengalaman untuk Damia,pengalaman berharga yang susah nak dapat....
we all bangga Damia wat dengan jayanya....
sampai Client Elken & Director Production clap hand untuk 2 kids ni punyer kerjasama & hasilnya..

to be continued
♥ Damia - Shooting For Astro TVC - 2nd Part ♥ 

12 comments:

atty's said...

tak sabar nk tgk damia kt tv

Cik Puan Rara said...

wow cepat lah update lg.nk nk tgk! hehehe

eima said...

tak sabo plak tgu next entry

syawalsimpsons said...

seronoknya damia kan

Zura@Iwan said...

nnti gtaw la bila tayang kt tv yer...
good job damia..

Mimi Azirah said...

xsbr nk tgk anak dara nih kt tv

amiey lee said...

Wahhhh gd job damia... hee sarah plak terbalik umur aja 4 tahun badan mcm 5 tahun

Hidayah A Kassim said...

eiii bestnye boleh masuk TV...nnt bgtau bile on air ye..

Nad MamaZN said...

Wow! Hebat! :)

Chekgu Azrine said...

Wahh...xsaba nk tgok kt tv nih

mummy_ayu said...

new experience for Damia..caya la.

Rizziela said...

bestnya

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.