Followers

Thursday, July 11, 2013

♥ Damia - Shooting For Astro TVC - 2nd Part - Role Model ♥

Bukan senang nak wat iklan k...
dah nengok sendiri depan mata, baru tau berapa kali "cut"
sbb nak kan hasil yang bagus & the best...

Iklan 1 minit @ Astro kali ni untuk product Elken Bio Pure
ada 6 orang talent....4 dewasa & 2 kanak2...
2 talent staff Elken
2 Talent Dewasa
2 Kanak2 - Boy & Girl....

deme shooting scene terakhir dulu....
sbb takut hari nak hujan kat, shoot scene kat luar rumah dulu...


ni scene yang terakhir sekali....


kakak baju hijau tu salah sorang talent...
untuk role as a Jiran sebelah rumah....


Damia & Mommy dia untuk Iklan tu...
Damia role as a daughter

time damia sampai client Elken cam tak pecaya damia 6 years
katanya tengok dalam gambar cam besaq
tapi rupanya tecik molek je....


Damia & Adam...
Damia 6 years & Adam 5 years...
tapi damia tecik sangat so role as a Younger sister...


 mereka mudah mesra, so senang nak shooting....




scene budak2 ni last sekali deme shoot
sib baik mood masing2 ok...
dok shooting dari kol 8.30pg sampai kol 4.00petang...


Talent as a Mother, Brother & younger Sister

see bertapa rendah & tecik moleknya Damia...
semua kat set shooting hampir tak pecaya damia 6 tahun...
sebab budaknya tecik molek je....

pengalaman berharga untuk Damia....


To be Continue 
 ♥ Damia - Shooting For Astro TVC - 3rd Part - Shooting Time ♥

12 comments:

Sweetmama said...

mmg pengalaman yang berharga buat damia ni..
lps ni kalau dia tgk iklan dah kuar kat tv mesti srnok..:)

Adlin Mohamad said...

lama gak time shooting yea 8.30 sampai 4ptg tu ..
janji apa damia buat ni dia happy ..

mummy_ayu said...

ala tomeinya Damia....yes..memang pengalaman berharga..good job Damia!! you go girl!!

eima said...

dania ok ngan hepi ... tu la terbaik

atty's said...

comey je damia ,anak gadis takpe kecik molek..

mama lieyna said...

Mmg pengalaman bhrga, nak join menda gini, kena support dr makayah, kena byk berkorban masa..huu..

Apapun, damia nmpk happy, oklah tu..

yumielufya said...

ala comelnya Damia ni,kecik molek sungguh..selamat berjaya Damia dlm dunia yg adik minati..hehehe saya kenal Adam tu,Mama dia kawan baik saya..

Atia Adina said...

wah bestnya damia ... x sabar lah nak tgk iklan ni kat astro

Mimi Azirah said...

Pengalaman yg berharga utk damia n jd kenangan ble die bsar nti..

lala yusof said...

comel Damia, salam ramadan kak

Sayangku Zie said...

wah seronoknya balkis cute jer..... hensem jugak si abang tu...

Zura@Iwan said...

mybe boy tu laki kan..fizikal dia bsr sket...
ala tk per..comey je damia...
good job damia..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.