Followers

Wednesday, July 3, 2013

♥ Disney Event - Special Movie Screening ♥

Citer yang dah basi...
event ni dah lama, tapi still dok dalam draf...
nampak no malas nak update blog la ni, tahap bz kat opis, kekangan masa kat rumah
dengan mood yang kelaut, lengkap dah tu mmg tak berupdate la blog....

ni event yang mama join b4 this, tapi datang pun dah last minit...
rasanya tak mamy tak pernah citer lagik yang Damia kena Chicken Pox masa bulan May aritu...
habis naik satu badan, tapi muka tak teruk sangat la....
jom layan gambo2 dulu....


kengkonon nak jadi princess...


princess tecik molek...



see masih nampak kan parut kat muka Damia tu....
time ni dah fully recover chicken pox







bila ngadap cermin, damia asyik la dok cakap muka dia dah tak cantik sbb ada bintik2...










Cik Damia dapat Loket Purple + Gift buku tu...






shopping untuk anak dara.....

tapi parut kanak2 cepat je hilangkan...kalo kita yang dewasa ni sure makan masa nak pulih...


ni muka damia lepas hilang parut2 semua.....

2 minggu mamy cuti jaga damia kat rumah
tapi Alhamdulillah la senang je jaga anak dara ni, tak banyak peel
semua arahan dia ikut sbb nak cepat baik punyer pasal kan....

elok kena time tecik2, tak de tinggal kesan parut
kalo dah dewasa baru kena takut kesan parut tak leh nak hilang plak...

6 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

wlupun umur dah tua..tapi kalau cartoon disney sy layan jugak..hehe...sbb cartoon2 semua comel2

JaSSNaNi said...

sel sel kulit budak ni cepat beroperasi.. tak macam sel kulit kita.. sbb banyak yg dah mati.. tu la parut dia cepat hilang.. comel sangat damia ni.. macam princess..

Nad MamaZN said...

Rajinnya join event camni
Camne bleh slalu dpt invitation ek?

eima said...

mesti mami rajin sapu dermaderm ni kan ...

Mama Damia said...

Bestya..kyra suka sofia..

Mama Zharfan said...

comel rantai & loket pepel tu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.