Followers

Friday, July 5, 2013

♥ Hasil Rembatan JCard One Utama Semalam ♥

Orang tak panggil Jcard dah la ni
now Aeon Member Card...tp mamy still nak panggil JCard jugak
balik keje semalam sempat la singgah tengok2 ape yang patut dibeli....


hasil rembatan...semua pun untuk Damia...


kasut, tapi arini nak kena tukar terkecik la plak...
RM64.90 50% RM32.45


Skirt Jeans Seed & Miki
mmg brand peberet mamy, tapi yang seed tu tersalah amik size plak
terbesaq...patut amik size 5 mamy pi tukar amik 7 plak....dah terbesaq....


then baju T-Shirt berkolar...

punah RM118.50 semalam...dapatlah RM10 voucher
mmg tak budget beli banyak pun
sbb baju raya Damia mamy dah order direct from China
tgh tunggu barang deliver dalam bulan ni...so just nak cari kasut & skirt jeans je...

ramai betul orang semalam, masing2 nak shopping raya kan...
dah pose nanti tak larat nak soping2 lagik
so beli siap2....
tapi dah nak raya nanti sure banyak sale......

kelengkapan raya Damia tinggal nak cari 2 pasang kasut je lagik...
yang lain semua dah ready....

8 comments:

Nad MamaZN said...

Seronok damia dpt baju baru =)

syawalsimpsons said...

bestnya dapat shopping

emy pokden said...

murah tu kasut tu...kiter jugak belum ada masa nak soping raya..

Norlidawati Jaafar said...

ai saya ida
newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

Eliss Mie said...

wah dah siap2 baju raya yer :) eliss satu haper pun x lagi :p

Masni Syafie said...

bestnye ade masa nak shopping
nak prepare awal tp blum sempat

Chekgu Azrine said...

Bestnya jadi damia..

Adlin Mohamad said...

anje hari ni member sales kat sogo hehehe kita xde cuti kalau x nak serbu nk gi balik ekje kang budak2 ot lama kat nursery

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.