Followers

Monday, July 29, 2013

♥ Sopink JJ Sunway Pyrmid ♥

Last week pulun pi sopink 3 hari berturut2
sbb next week pulun wat kuih raya plak
tetiba jadi rajin kan, nak wat Almond Cookies & Cornflakes Madu....

We all start pi sopink ari Jumaat lepas...
tapi pi pun lepas Daddy solat Jumaat
daddy tak mau pi pagi, katanya, kalo pi pagi kena balik b4 silat Jumaat, mana cukup masa nak sopink kalo tergesa2 nak balik kan...
susah nak sopink ari Jumaat, sbb nanti nak kena pi cari masjid daddy nak Solat Jumaat...
so nak senang, lepas solat Jumaat baru zasss.... 


sopink sikit sorang je...
Kasut Damia yang ke 4 & 5
kasut mamy, suar daddy, kad raya untuk teacher Damia...


hasil sopingan menelan belanja RM200 lebey...
tak sangka plak that day ada Aeon Fiesta
so dapat la RM5 x 2 voucher Jusco...

RM100 keatas leh dapat RM5 voucher...


bli suar Daddy sehelai....
daddy jenis tak berapa suka beli barang sendiri
lebey suka sopink untuk mamy + Damia je...


kasut Mamy....sebenarnya bukan nak wat kasut raya pun
kasut ni nak pakai pi jenjalan je
kasut raya high heel semua recyle kasut mana yang ada je...


kasut ke 4 & 5 Damia...
haq ni daddy belanja...kasut 3 pasang kasut b4 this mamy belanja...


beli kad raya untuk teacher Damia.....


sampul duit raya Aeon...cantik2 ada 3 warna, pink, hijau & Biru


voucher RM10

berejam2 dok cari barang dalam Jusco
plan nak cari handbag mamy
tapi tak de yang berkenan, so tu je la barang yang we all beli...

mmg ramai jugak la orang time ni
kami tak round semua kedai kat sunway pun

p/s raya tahun ni, mak pak recycle je ape yang ada, tak da la serba serbi semua nak baru, banyak belikan untuk Damia je....

6 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

banyaknye kasut damia....
huhuhuhu
berraya sakan anak dara nie

Masya said...

bertuah damia banyak kasut raya tahun ni .. nnt blh pakai casting kan...

sana sini sesak shopping kompleks huhuhuhu ...

Masni Syafie said...

Tahun nie kite raya scara sederhana...
mengikut budget yang ada..
byk recycle and tambahbaikan sikit2 jer..hihihi

zarena heeney said...

wahhhhhhhh banyaknya kasut damia
anak suka kita pun akan suka jugakkan

Nad MamaZN said...

Banyaknua kasut damia!
Melaram la damia ye
Tp damia akan guna utk berphotoshoot jugak kan
Tu sbb kena beli byk
Hehe

eima said...

untung la damia mami die pandai dress up die....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.