Followers

Tuesday, August 27, 2013

♥ Dan Hasilnya Damia With Peplum - Hasil Sentuhan Air Tangan Mamynya ♥

Ni Peplum Asal Damia masa beli aritu....
pakai masa 1st raya....
kosong je kan peplumnya....tiba2 mamy rasa gatai tangan plak nak tambah aksesori peplum Damia 







ni la Peplum Damia after mamy jahit lace munga2 tu...










cantik tak Kak Ton.....
gigih mamynya dok jahit smpi kol 2 pagi k...
demi anak nak pakai utk Hari Raya + Birthday Celebration @ Genius Aulad Semalam....

jom layan lagik gambo damia...jgn sampai termuntah k...


















macam2 gaya ada....sampai tergelak2 mamy tengok gaya dia pose...
ikut suka dia je nak pose lagu mana
mamy dok layan je sampai damia kata STOP....

lace munge2 ni mamy beli RM10 dpt 2...
gigih menjahit utk anakanda terchinta....

p/s bz tol minggu ni, arini nk bg payslip kat staff....

Monday, August 26, 2013

♥ Peplum Damia - Tambah Aksesori Lace Munga2 ♥

Today ada Hari Raya + Birthday Celebration kat Genius Aulad Subang Bestari
so weekend aritu gigih la mamy beli lace ni utk tambah aksesori baju Damia...
anak dara dah pandai nak bergaya....


RM10 utk 2 lace...rege asal RM15...


mamy dok pikir nak wat gaya melintang @ memanjang....


2 lace ni dapat la wat kat pinggang baju tu blah depan
then kat bahagian tangan dpt wat penuh...
gigih mamynya jahit malam tu....anak dara tunggu mamy jahit sampai tertido dia
esok pagi bangun tengok baju dah siap bukan main happy dia....

seronok rasanya bila dapat happykan anak...
mamy ni tak de la kreatif sangat, tapi takat jahit biasa2 tu leh lagi la gigih nak wat...

esok mamy upload gambo hasilnya k...
lupa nak bawah memory card nak transfer ke PC....

p/s kemain suka Damia pakai peplum pagi tadi...siap bawak 2 balang kuih raya kat Genius Aulad....

♥ Fuyo....Pinky2 ♥


Hello Kitty lagik...
Kalo Damia tengok ni sure suka ni....soh daddy transform kete jadi camni....

p/s arini bz, nak update blog pun tak sempat...

Friday, August 23, 2013

♥ Our Pot Luck @ Office ♥

Arini Ad pot luck....kenyang makan....
masing2 sibuk nak bergambo....
Terlebey sudah...



Our Team....Finance Department....

p/s Ari Isnin nti citer k.....

♥ Alhamdulillah - Rezeki Hujung Tahun ♥

 Selamat dah performance mgmt process mamy tahun ni...
dup dap dup dap jugak la bila boss panggil utk wat KPI...


ni KPI mamy...


komen dari boss - Financial Controller...
mamy keje wat gaji.....tapi report under Finance Dept
company2 b4 this under HR....
mamy wat payroll untuk 600 lebey staff...
sorang2 tak de backup....Alhamdulillah takat ni berjaya dgn laksananya...

semua rating utk diri sendiri mamy letak
"Meet All Expectations"...ada jugak yg Inconsistent 
ye la, boss suruh mamy nilai diri sendiri, tak kan nak letak higy rating kot....
tapi tak sangka kebanyakan rating boss letak "E" means Exceeds Expectations....


dah kesimpulan utk semua rating....
Excellent + Exceeds Expectations.....

Alhamdulillah syukur rezeki yg akan datang utk Increment + Bonus,....mmg tak sangka sgt2 leh dapat rating ni...

p/s kenyang sesangat arini ada pot luck kat opis.....

Thursday, August 22, 2013

♥ Damia @ Iklan TV Astro Ria, Astro Prima & Astro Warna ♥

Mamynya terlebey happy....
semalam dapat info Iklan Damia kat Astro dah kuar....
mamy cepat2 tengok kat FB Elken
mmg dah announce iklan tu akan kuar by this week
Iklan tu akan kuar kat ASTRO RIA, ASTRO PRIMA & ASTRO WARNA


then pehtu cepat2 la tukar siaran tv...
tapi bila time iklan tu kuar, mamy tak perasan plak
daddy + damia yang perasan...
so tak sempat la nak rakam video utk iklan tu...



ni last scene iklan tu....
makcik pakai selendang ni mmg pandai berlakon k...
mmg menjadi wataknya... 


dapat snap2 pic je...
lepas habis iklan ni kat Astro baru we all dapat cd utk iklan ni...
see damia tengah minum air dalam iklan tu...

ada 2 scene masa shooting tu...
mamy tak tengok habis pun iklan ni
dapat tengok separuh je...

jadilahkan....nanti nak record wat kenangan utk damia dah besaq nanti...

kat bawah ni gambar damia shooting 1 minggu sebelum puasa aritu...


mak & anak2






cerita pasal shooting damia ni leh klik2 link kat bawah ni k



p/s Masa bulan posa aritu damia dapat Iklan Merdeka...shooting kat Penang...syg tak dapat join sbb ada hal time tu....tak pe kita tunggu rezeki lain plak k...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.