Followers

Thursday, August 15, 2013

♥ Biskut CornFlakes Cute Damia ♥

Rajin mamy melayan kerenah anak dara ni nak wat biskut raya 
Biskut raya ni dibuat pada hari raya....baru la namanya biskut raya....
raya ke 4 we all wat kuih raya ni dengan gigihnya
ngape dia nak2 sgt wat?sebab kgkwn tgk la acu nya...


See hasilnya....so cute kan...
mamy wat biskut cornflakes.....
ni sebelum dicelup coklet....


dan hasilnya lepas dicelup....
ada 4 jenis semuanya...


baju romper


kuda rocker


botol susu


dan stroller baby....


he he he...so cute kan...dapat la 2 balang besaq utk biskut ni
tahun ni mmg rekod sejarahnya, we all dengan kerajinannya wat 5 jenis kuih....dasyat2...

mamy beli acu kuih ni kat Mr.Diy...murah je RM4.50 utk 4 acu ni...
pehni leh la wat kuih lagik....damia paling xcited nak wat....
suka tengok ketekunannya & kegembiraanya bila kuih dia menjadi....

we all wat kuih ni untuk damia bawak kat Genius Aulad & taska nanti...
ada celebrate hari raya.....

p/s ngape la slalu sgt kena dgn org yg mkn kt dulukn...tapi akhirnya wat2 lupa plak nak bayar....sabar lah duhai hati...andai kata mmg benar dia lupa, saya halalkan duit tu...

6 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

cute biskut tue..

shera haifa said...

cute je.. bukan stakat damia je suka sy pun suka.. nk g cri lah kat mr DIy tu

mrs complaint pot said...

alahai.. tomeinya acuan.. kat ne akak anje beli ni ek?

Azura Aziz said...

alaaaaa... comeynya biksut damia.. anty nk rasa skitt bole ;)

Sweetmama said...

hihi..mmg cute je biskut raya cornflakes damia ni :)

SiTi said...

huhuh... cute nya sekot raya...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.