Followers

Wednesday, August 21, 2013

♥ Buah Hati Pengarang Jantung ♥

Weekend aritu pi kenduri...nak pi open house pun tak sempat
sbb banyak memenuhi permintaan rumah pengantin je...
kenduri kat Banting....



we all pi bawak sepupu Damia...
ada geng best sikit katanya....dah alang2 sepupu damia nak itot...
see yg girl 7 tahun, boy 8 tahun, Damia 6 tahun...
bertapa jauh beza saiz deme ni....damia ni size 4 tahun....
slalu jd adeq kesayangan sepupunya...


kalo ada geng, mmg damia susah nak berposing....


gambar ni utk tajuk kat atas tu k...
ni la buah hati pengarang jantung daddy
time ni ada batu dalam kasut....
daddy tolong kuarkan batu tu...
anak dara ni cerewet sikit...


dah tak mau pakai stoking....panas katanya...


haish...tak tutup kaki rapat plak...


my cute princess....
sebenarnya pakai baju kurung, tapi dek kerana minum milo dlm kete habis tumpah kat baju
sib baik ada sepersalinan baju...dah macam pengantin plak...


masing2 tak sabo nak makan, lapo katanya
tapi tuan rumah tgh berucap....


wee...dah kenyang kita balik k...pi kenduri lagi satu plak...

sabtu & ahad jadual full dgn kenduri...
this week plak jadual penuh ke rumah mak2 sedara mamy + daddy....
bila la ada turn nak beraya rumah kengkawan kan...
dah my mom set konvoi beramai2 raya rumah sanak saudara + open house sanak sedara....

p/s bila la nak weekend, this week penat tol rasanya....dok siapkan payroll minggu depan dah gaji, rasanya baru je wat gaji dah kena wat lagi....haish...tak baik ngeluh....sape tak suka gaji kan2...

4 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

damia memang comel sangat

Nieyl said...

malu-malu yer...

zarena heeney said...

tu la hujung mggu mmg pack dgn aktiviti kan

smpkan takder masa utk diri sendiri laks

::NureeN:: said...

cumillll sgt damia...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.