Followers

Thursday, August 22, 2013

♥ Damia @ Iklan TV Astro Ria, Astro Prima & Astro Warna ♥

Mamynya terlebey happy....
semalam dapat info Iklan Damia kat Astro dah kuar....
mamy cepat2 tengok kat FB Elken
mmg dah announce iklan tu akan kuar by this week
Iklan tu akan kuar kat ASTRO RIA, ASTRO PRIMA & ASTRO WARNA


then pehtu cepat2 la tukar siaran tv...
tapi bila time iklan tu kuar, mamy tak perasan plak
daddy + damia yang perasan...
so tak sempat la nak rakam video utk iklan tu...



ni last scene iklan tu....
makcik pakai selendang ni mmg pandai berlakon k...
mmg menjadi wataknya... 


dapat snap2 pic je...
lepas habis iklan ni kat Astro baru we all dapat cd utk iklan ni...
see damia tengah minum air dalam iklan tu...

ada 2 scene masa shooting tu...
mamy tak tengok habis pun iklan ni
dapat tengok separuh je...

jadilahkan....nanti nak record wat kenangan utk damia dah besaq nanti...

kat bawah ni gambar damia shooting 1 minggu sebelum puasa aritu...


mak & anak2






cerita pasal shooting damia ni leh klik2 link kat bawah ni k



p/s Masa bulan posa aritu damia dapat Iklan Merdeka...shooting kat Penang...syg tak dapat join sbb ada hal time tu....tak pe kita tunggu rezeki lain plak k...

10 comments:

syawalsimpsons said...

wah bestnya damia

eima said...

good job damia .. terbaik la kamu ni

nanti ai tgk ye damia berlakon iklan .. tak sabo ni bk balik rumah tgu iklan

Amna Faqiha said...

Semalam saya sempat tgk semua..pastu tgk mcm iklan elken jer ni.. penapis baru..kat rumah family mmg guna elken..hati dh terdetik msti ada damia ni..tgk2 betul hehe....damia dok minum air...

zarena heeney said...

tahniah...wah makin meriah :)

JaSSNaNi said...

alaaa.. rumah takde astro.. tak dapat tengok damia yg comel ni.. :(

Lin Azlina said...

rezeki damia jd model iklan dari kecik..bestnya...

Chekgu Azrine said...

Untung damia..rezki murah

Zie Fauzi said...

makin femes anak dara ni....

anak Wan Salleh said...

Damia dah femes :)

Aleyn said...

Wah...tahniah Damia....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.