Followers

Friday, August 16, 2013

♥ Duit Raya Damia ♥

Alhamdulillah syukur rezeki Damia tahun ni...



meriah duit raya damia...warna warni gitu...
ada RM1, RM5, RM10, RM20 RM50 & RM100....
ada lagi separuh kat daddy tak sempat nak bukak lagik...
then tak sempat nak simpan dalam tabung haji lagik....
kena cari masa utk pi Tabung haji simpan duit raya damia ni...

igt nak simpan skali duit tabung dia....
tapi nak kena kira dulu ada berapa duit syiling dalam tu...
now dah besaq, tak de request nak beli mainan...damia soh simpan je...

total duit raya Damia 

RM628

p/s menyimpan untuk masa hadapan adalah amalan mulia...

9 comments:

Mimi Azirah said...

byk jugak duit raya damia

Sweetmama said...

syukur alhamdullillah, byk tu hasil duit raya damia,

duit raya Zaquan n Ziqry, eija x sempat kira lg, semalam baru sempat susun sampul2 je..hehe, lgpun kami mmg tunggu abis syawal baru bank -in duit anak2..samala duit raya diorang mmg akan simpan di Tabung Haji.

Adlin Mohamad said...

kita ari ni pi masuk acc budak2 tu hehhe kang pegang lama2 terpakai plak biasa la mak dia ni kan kekeke

Rizziela said...

wah! banyak nyer..

Twin pun x sampai saparuh dari duit Damia

Masya said...

banyak tu duit raya damia.. alhamdulillah.. rezeki damia...

Ena said...

manyaknye duit raya damia..

sonotla kan leh menyimpan manyak2..

Chekgu Azrine said...

Untung damia..byknya duit raya dia..

eima said...

Byknye...ank 2 ai taksampai 200 pun...

ct rahani said...

wah banyaknya duit raya damia.. Alhamdulillah murah rezeki damia.. yup anje, menabung amalan mulia.. :)

* ari nih kiter up entry pasal tudung bawal adijuma tuh.. btw tq again sebab tolong belikan.. mmg besh pakai tudung tuh.. :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.