Followers

Monday, August 19, 2013

♥ Last Katanya - Leh Pecaya Ke? ♥

Bak kata daddy, duit gaji mamy 70% habis kat Damia je....
mamy mmg suka gayakan damia ni, walaupun mamy ni mmg tak pandai bergaya
utk diri sendiri, mmg daddy tak bagi permission utk bergaya
so kasi anak bergaya la...since badan dia tecik molek...

now mamy minat baju yg long sleeves, damia pun suka....
ni batch yg terbaru, tapi kali ni tak open order sbb takut kejadian yg sama berulang kembali
kali ni open order utk family je...kasi peluang deme beli plak
after this InsyaAllah leh open order tapi tak leh nak janji, nanti takut tak leh nak tepati...












mmg ini lah keje mamy, slalu bukak website tu tgk patern terbaru....

batch ni dah selamat diorder last week...
InsyaAllah by this week barang sampai...
TQ pada kawan mamy from china yg sudi melayan kerenah mamy yg tak habis2 nak membeli ni..
lepas ni leh beli art craft plak kat website china tu...murah & berbaloi...

p/s tak berapa nak berani lagik open order, takut ada kes MIA lagik, nangis nak habiskan stok aritu...maaf ye kgkwn...
last katanya....tapi leh pecaya ke...ada yg shantek2 lagik sure beli lagik...

6 comments:

syawalsimpsons said...

mmg cantek kan....sue kalo ado anak pompuan dah lama nak beli jugak ni..kikikiki...

Masya said...

seronoknya tgk baju-baju anak dara kan.. banyak plihan....

Adlin Mohamad said...

merah itu menawan hehehe

eima said...

seb baik anak dara dara ai kecik lagi ... lg pun aku suka tgk die pakai beropol2 ...klu tak kompom ai merayu nk tumpang order seb baik

ummie_mirahaziq said...

comey2...

Chekgu Azrine said...

sis..seluar yg ada corak bunga tu nak beli jugak blh tak sis??nti email akk ye alyatirah@gmail.com

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.