Followers

Wednesday, August 14, 2013

♥ Si Comel BerPeplum Akhirnya ♥

Akhirnya dapat gak anak dara ni berpeplum
kalo ikutkan plan asal, mmg tak nak beli peplum untuk damia ni
tapi last minit time kami on the way balik kampung daddy, kami singgah pasar malam malam raya tu, tengah lelong baik punyer RM30 sehelai...sib baik ada saiz, so rembat je la
dah damia nak2 sangat..warna pinky2 palk tu
tapi plain sikit la peplum ni, ada yang cantik lagik, tapi kain senteng...
nanti mamy nak tambah aksesori peplum ni
leh la pkai time pi open house & raya haji nanti...


ni jenis peplum Fish tail....baju blah blakangnya panjang...


gambar pagi raya sebelum pi jenjalan beraya...


haish...mendada plak dia...


baju budak mmg mahal...
kalo ikut rege asal dalam RM65 camtu, kalo minta kurang dapat la dalam RM55
tapi sbb beli malam raya...so rege semua dah meletop2 turun...
leh la beli sepasang untuk Damia...
happy la dia...plan nak pakai baju lain
dah terpaksa pakai baju lain plak sbb nak sama pakai peplum ni dgn Damia...

p/s tahun ni gambar raya tak banyak...sbb masing2 tak sihat time raya haritu....
nanti nak pulun snap2 lagik la....tak sampai 50 keping pun gambar beraya, gambar damia pun tak banyak sangat....faktor capek pun ye...

11 comments:

mama tisya said...

sama peplum ngan tisya cuma lain tang kain je...murah tu bli time mlm raya..sbb plain kita jahit bunga kt peplum tu

azura samsuddin said...

mmg comellah budak2 ber peplum, teringin gak pakaikan utk aina, raya lenkali lah kalo cmtu, in shaa Allah :)

eima said...

tahun ni byk buadak pakai peplum ... comey2 belaka

Fieza79 said...

Comel je pplum bdk kn...skrg dr mak smpi ke bdk tgh gila ber pplum...hihi

Slmt hr rya bt anje skluarga

Masya said...

murahnya berbaloi².. padan kat damia...

IntaNBerliaN said...

ololooo comelnya.. sukan tgk ank2 berpeplum :)

Chekgu Azrine said...

Cantik peplum damia..murahla 30kan..kalau selalunya mmg nak dkt 70 hinggit jgk..huhu

mama lieyna said...

Kiut jer...
Baju raya dak gegirl, cun cun... :-)

Salam aidilfitri anje n family
Maaf zahir n batin..

Rizziela said...

comelnya dia

Zura@Iwan said...

comey budak2 berpeplum kn?

kita pakai..perut la tk slim..huhu..

Sweetmama said...

comey damia berpeplum :)
mmg cantik tgk bdk2 yg pakai peplum raya ni.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.