Followers

Thursday, August 1, 2013

♥ Mamy Borong Tudung Aidijuma 210 Helai - Perh......♥


Semalam mamy deal dgn staff Aidijuma amik tudung bawal 2 tone sbyk 210 helai...
TQ sgt2 kat Kak Shasha staff Aidijuma sanggup dtg kat kwsn rumah mamy hntr barang...
mamy tolong je k, beli byk2 mmg tak de untung sesen pun...
sbb ada yg tanya dapat untung k...mamy niat nak membantu tolong belikan...

oleh kerana order byk sgt, so tak leh amik barang kat Kiosk Aidijuma
sbb takut pelanggan lain marah sbb mamy nak borong banyak kan
so kena deal luar, kak Shasha staff Aidijuma amik stok direct dari Kilang Aidijuma kat Bukit Jelutong...


senarai order yg diterima...





pening + penat nak mengasingkan...
we all deal sampai dekat kol 12 tghmalam
sian damia tido lambat malam tadi


so barang2 mamy akan pos tengahari nanti k...

TQ jugak pada kengkawan yg kirim, then siap transfer duit lebey lagi bg duit raya kat Damia...
malu plak rasanya nak terima, sbb mamy mmg ikhlas nak tolong
tapi ada jugak yang ikhlas nak bagi duit raya kat Damia...

Terima kasih banyak2 ye....

17 comments:

mummy_ayu said...

wah..banyaknya...sayang Ayu cuti semalam..kalu tak leh gak tumpang kirim..

syawalsimpsons said...

yela paham bukan mudah nak deal banyak2 gini kan..apa pon TQ sesangat kat anje yee

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

Ayu, kita tak larat nak tolong blikn dah, kalo byk2 jadi haru semuanya nnti...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

Sue : siap ada extra caj sbb special delivery....mmg susah nak dela banyak2 ni, kita pun jadi pening sampai terkurang 7 helai, tapi duitnya dah bayar, sib baik kak shasha soh pi amik yg kurang tu kat kiosk, kalo tak kita plak kena tggung rugi...

ummie_mirahaziq said...

sis,rasa2 semua kios aidijuma ker sale gitu?

eima said...

sbb aku kesian la aku tak jd nk suruh ko beli ... sbb smlm tgk dlm FB k byk gile org suruh beli ...huhu

terus tak jd ..memula tu mmg nak sbb aku pun mmg pakai bwl pun pi kerja ...

TQ anje sbb anda ikhlas nk tolong kawan2

Mama Zharfan said...

bykknya :)

Nieyl said...

Salam Ramdhan....
singgah pagi...
banyak nyer...

Adlin Mohamad said...

kita x pernah try pakai tudung ni lagi anje .. muka bulat hehehe

zarena heeney said...

banyak memborong tudung :)

Jue a.k.a Ibu 2F said...

terima kasih anje...
memang banyak betul....
pahala di bulan puasa...

Mimi Azirah said...

byknye borong.....sy tak pernah guna lagi tudung aidijuma nih

Rina Ellisa said...

yeayyy tak sabar nak dapat ni..

tq so much kak :)

Chekgu Azrine said...

ala..tak sempat nak kirim..huhu

anak Wan Salleh said...

moga ade rezeki lebih untuk anje lagi lepas ni.. banyak tu

QueeN TerataI said...

store adijuma ni.. sblh opis Queen je... ;) aritu dah g memborong gak ngan kwn2 opis.. ;)

Baizura Rozali said...

Salam...tlg emel ke ismail.salleh34@yahoo.com

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.