Followers

Tuesday, September 17, 2013

♥ Application Fotorus & PIC SAY Yg Cute ♥

 Dok lagut mamy upload pic pakai FOTORUS
sape2 yang pakai samsung @ yag seangkatan dgnnya
leh la download application ni k
sgt2 best sbb banyak frame yg cantik2
ada collage pic, ada pro edit gambo, ada InstaMag, Pic In Pic


ni la applicationnya....mamy dowanload dari palystore


see ada macam2 benda leh edit


ni contoh frame yang ada...tulisan kat frame tu pun leh tukar k...
leh letak nama sendiri...date pun leh tukar...
ada size biasa


ada lanscape


ada potrait


yang ni pun leh edit gakk...

dan hasilnya lepas mamy edit gambo

^




























^































^


tada......cantik tak...


ni plak from InstaMag Fotorus





cantik tak.....senang je nak editnya...
kalo nak lagi cantik kena pandai godek2 application tu...
mamy slalu edit gambo kat application ni
then bila nak letak tulisan kat gambar mamy pakai application PicSay


kat application ni leh wat tulisan yg cantik2
and leh wat word balloon...



dan hasilnya....










^







































^


tada....mamy edit from pic say....

so kengkawan kalo nak edit leh la try application ni...
FREE je kat Palystore k....

FOTORUS & PIC SAY.....

p/s this week super dupper bz nak siapkan payroll.....

9 comments:

syawalsimpsons said...

sue pon pakai ni jugak sekarang..mmg best

mummy_ayu said...

tu la..Ayu pun baru download hari tu..lum abis godek lagi.. :-)

Gieyana said...

Dh lm pkai apps nih tp sy x brp suka sgt guna intamag nih..da mcm2 apps photo editor nw yg mmg sng nk edit2 bgai kn..:)

Masya said...

cantiklah anje.. tq kongsikan info ni bgs² ..

Ezna said...

x pernah guna apps ni pun..

mama ila said...

wahhh..cantik!!! hehe..nak download jugak lah..hehehe..macam best jer =)

mama lieyna said...

Oooo ada eh, harus jugak download nnti ni, mmg leka la kalau layan ni :-)..

bobhandburry said...

Thanks for sharing this apps :)

http://www.onlinetati.blogspot.com

fieda said...

nk kena try gak la..sbb kite pun jenis suke main edit2 gmbor..hehehe..thanks anje berkongsi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.