Followers

Wednesday, September 18, 2013

♥ Damia - Model Roti & Coklet ♥

Layan kerenah Damia...asal weekend je...mesti tanya...
Daddy....kita tak pegi mana2 ke...at least dia dapat pi playground kat Giant pun dah cukup suka...
so giant tu dah jadi tmpt lawatan kami time weekend...
this week nak bawak damia pi taman plak
dah lama tak pi taman...


model roti....kat sini pun jadi dia nak snap2
"mamy2 tolong amik gambar damia kat sini"...


nak peluk tak sampai
tu ari sabtu punyer citer...


ni citer ari Ahad plak...
jadi Model coklet kat Tesco...






mari2 ada sape mau beli...













segala mak nenek coklet  dia nak jadi modelnya...
rajin mamy dok melayan dia...
model tak berbayar....


p/s 21 Sept kian hampir.....

4 comments:

Lin Azlina said...

mmg ada talent jd model dia ni... comey....

eima said...

suka sgt bergambar ye ... klu budak lain asal angkat enpon awal lagi die dah lari

Fai CeritaCinta said...

pandainye posing... dah besar boleh jadi model.. cute..!!

mummy_ayu said...

ala ..sgt2 comei...bukan mian lagi dia pose ngan choc tu..buat untie Ayu pun teringin la.. :-)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.