Followers

Thursday, September 5, 2013

♥ Duit Raya Damia - Penghujung Syawal ♥

Ni balance 2nb batch duit raya damia...
1st batch dah selamat masuk akaun dia...
1st batch RM628
2nd batch RM217

total duit raya RM845...Alhamdulillah rezeki anak dara mamy...


kalo smpt nak pi bank simpan time lunch nnti
now dah leh simpan ke Tabung Haji thru Maybank k...
b4 this thru Bank Islam + Bank Rakyat je
now maybank pun dah leh, kena bawak buku untuk maybank aktifkan akaun kengkawan thru maybank...sbb diorang nak no siri kat buku tabung haji tu
then lepas tu leh la wat transaksi penambahan dalam akaun....

duit Nuffnang pun dah dekat RM170....after cash out then leh la masukkan dlm akaun damia
dah dok ari2 pun canang citer pasal dia kat blog mamy ni...
kari royalty sikit....

p/s lately bz betul la...next week lagik bz sbb year end closing...esok ada open house opis mamy..

7 comments:

Adlin Mohamad said...

kita duit raya penghujung syawal ngan duit dr hadiah bday ritu x masuk lagi dalam akaun diaorg ..kyra ada request something cam nak beli je guna duit2 tu adehhh mak kedekut cam gini la hahha

Nad MamaZN said...

Bnyk duit raya damia :)

Chekgu Azrine said...

rezeki damia murah..alhamdulillah

eima said...

alhamdulillah rezeki die .. byk tu

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Masya said...

banyaknya duit raya damia ... semuanya.. amir ½ daripada tu jer...

anak Wan Salleh said...

banyak duit raya damia :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.