Followers

Monday, September 30, 2013

♥ Sebelum & Selepas - Muka Budak Majuk ♥

Muka budak majuk tak dapat baby doll...
sorry damia, sekali sekala beli tak pe, tp bukan selalu k...


majuk tak nak layan mamy...
soh senyum pun tak mau
*sila abaikan cara kurang sopan damia duduk tu*




ape sebenarnya yang Damia nak?


dia nak baby doll ni...
ni muka masa riang ria yg akhirnya bertukar jd muka mencuka...



dia nak kan salah satu doll ni...
tp satu pun mamy tak beli...
smpi nangis dia, tp mamy mamy tak beli jgk
bukan semua kehendak damia mamy kena turutkan...

Damia ckp "mamy tedekut, kalo daddy mesti belikn utk Damia, kuar dgn mamy smua pun tak leh beli"....majuk kejap je ni...pehtu dah ok balik...

rasa kesian pun ada, tp bagi mamy, lebey baik beli makanan dari dok beli toys je kejenya....

6 comments:

syawalsimpsons said...

yang penting pse dah macam retis ni...N spek mmg cun gile la

Jue a.k.a Ibu 2F said...

pandai merajuk ye....
comel je walaupun merajuk

Norma NML said...

Budak2 mmg macam tu kan...macam ank akak ni boy..umur dah 10 tahun..maybe sbb dia ank tuggal so demand dia lebih skit. Kdg2 mainan yg sama cuma pattern je lain ada lebih dari 3..pun still nak beli lagi..tapi macam awk dlm setengah hal akak perlu bertegas..itu bukan bermaksud kita kedekut tapi sbb kita syg anak....x nak nanti mereka jadi manja nanti ssah nak hadapi hidup akan datang yg makin byk cabarannya nanti. Tapi mcm awk juga, perasaan kesian tu ttp ada dlm hati kita sbg ibu kan..:(

Adlin Mohamad said...

majuk pun cumel hehehe
kalau kyra abis la lalak kat situ kalau kyreen buat kuak lentang atas lantai ..memang ngan mak x dapat la apa yg diaorg nak membazir tp kalau ngan apak senang je eeeeiii

emy pokden said...

majuk2 pun comel berspek...hehehe..kalau anak dara saya..confirm dcampaknyer spek tu...

Maria Firdz said...

biasakn pmpuan kuat merajuk... comei aje muka dia merajuk.. hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.