Followers

Friday, September 13, 2013

♥ Video - Damia in TVC ELKEN Bio Pure Now At YOUTUBE ♥

Ok nak share video Damia Iklan TV utk Elken Bio Pure
aritu dah tayangkan kat TV @ Astro Ria, Astro Prima & Astro Warna masa bulan August aritu...
so now dah masuk dalam Youtube...
saje nak share je untuk kenangan blog ni...
mamy tak sempat nak dowanload video tu lagik...
so sape2 yang nak tengok tu, mamy bagi link video tu kat youtube...
tak banyak scene pun, ada satu scene je nampak muka damia...
jadi la wat pengalaman untuk Damia...



In Bahasa Malaysia

Watch and share this interesting infomercial of Bio Pure K-Series.
It is also available in Chinese VO version: https://www.youtube.com/watch?v=JUEEHnCu7mE&list=UUtgaIFIgIERssAqBJZSqspQ
and English VO version: https://www.youtube.com/watch?v=exVzNOu_P2k&list=UUtgaIFIgIERssAqBJZSqspQ


1 comment:

nurul amalina said...

Wah.. Duk xcited gak tgk iklan tu sbb pakai bio pure..ni lagi xcited sbb singgah kat tmpt pelakon nya.. Hehe.. Slm kenal.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.