Followers

Thursday, November 7, 2013

♥ Birthday Present For My Princess - Damia ♥

Bulan 10 aritu genap la umur damia 6 tahun
Punyer la lama citer ni dok tertangguh...
ok nak citer pasal hadiah birthday damia 13 October 2013 aritu...
this year Damia request nak beskal

beskal dia pilih sendiri, mamy kenan beskal lain, dia kenan yang ni gak...
warna purple + pink....mmg warna girl...


beli kat kedai beskal je....
RM200++ dah lupa regenya...
lepas beli beskal...we all bawak birthday girl pi jenjalan...
time nak pi mkn, mamy tanya birthday girl nak makan mana
mamy belanja makan...
sekalinya birthday girl nak makan KFC je...


so we all pi KFC kat KLCC....


ni masa jenjalan sekitar KLCC







pastu kami ke taman Metro Prima Kepong...
damia nak test drive beskal barunya.....
kemain suka k...





haish...mamy plak teringin nak naik, sbb masa tecik2 dulu tak merasa beli beskal shantek2 gini...


beskal hadiah dari daddy,
mamy hadiahkan My Little Poney ni je
damia suka sgt tengok citer Pony...


sib baik pandai jaga rete benda...semua brg menan kesayangan dia
mmg dia simpan elok2....
tapi mahal betul la patung poney ni
kalo mamy leh wat sendiri save bidget sikit kan....

p/s last year daddy hadiahkan Ipad....
now Ipad pun dia dah tak bukak....mmg bukan jenis budak gajet damia ni....

p/s byk citer tertangguh, tak berkesempatan nak menulis....malas pun ya...
today terima email from Nuffnang
tak lama lagi dpt la cheque....

1 comment:

Mommy ZaraZarif said...

cutnye beskal ....bpe RM?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.