Followers

Wednesday, November 6, 2013

♥ Hasil @ Padini 4 Days Special - Sale ♥

 4days Special Sale Padini kat semua outlet start on Saturday last week until yesterday...
mamy baru dpt tau sale ni ari Isnin tu....
sib baik opis dekat dengan The Curve
so time lunch jln kaki ke The Curve then terus ke Ikano
tengok ape yg best, tp tak banyak choice sgt
lmbt tau kan, weekend org lain dah borong semua...

so after 5.30pm terus zass ke Padini @ One Utama...
misi adalah mencari seluar slack + Jeans anak dara...
suar size 3y b4 this dah senteng2 belaka...
so kali ni damia dah muat suar size 5y.....

b4 that we all mkn2 kat Pizza Hut The Curve...


anak dara happy sbb dapat aiskrim....


Cheesy Bites Trio... 


Extra Cheese, tp sakit ati sbb patutnya dapat less 30% kalo bayar pkai Maybank auto debit card
tp diorang tak bagitau plak mesin card tu rosak...
so kena la bayar rege full....rasanya Pizza punyer servis
mana2 pun tak ok...mmg ada je yg menyakitkan hati
next time bgtau la awal2....

then we all teruskan perjalanan ke One Utama...


ni hasil belian ari Isnin from The Curve + Ikano + One Utama...


dptlah 3 helai suar khakis Damia, 1 suar jean love2 tu...
then 4 helai baju T-Shirt
mamy mmg suka baju belang2....
then tak lupa jugak kasut mamy 3 pasang....



keesokan harinya, mamy ajak daddy pi Padini Bukit tinggi plak dalam Jusco tu...
sib baik daddy bagi green light untuk pegi...hoyey suka2


ni hasil belian kat Bukit Tinggi...



baju damia jugak dgn sepasang kasut mamy....
suar jeans sehelai...


baju T-Shirt Damia...
sila la pecaya Damia pakai baju size 3y walaupn hakikatnya umur dia 6y....
badan tecik molek je....



p/s now dah mula wat persiapan utk damia darjah satu nanti, kain ela dah beli utk tmpah, sbb nak beli siap tak de size damia....

3 comments:

Chekgu Azrine said...

lor..kesian damia..
so semua kena tempahla baju sekolah dia..??

Azura Aziz said...

samalah. kt 2 hari terjah. tp sedih sbb baju adam byk xde saiz. dapat baju mama jer huhu..

eima said...

byknye shopping dah gaya sopin raya dah .. untung damia .. mamy byk duit ...hihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.